Purpurowy Slawek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmmmm no to nice , chociaz nie kojaze goscia ;( !
SŁAWOMIR BARCZAK
waga: 73 - 75 kg
stopień: purpurowy pas
- III Otwarty Puchar Europy Brazylijskiego jiu-jirsu - I m. w kategorii do
73 kg, Thones les Bains, Francja 2000
- Puchar Świata Jiu-jitsu World Kobudo Federation - grappling II m. w
kategorii do 75 kg, Wiedeń, Austria 2000
- Nikko Cup 2000 - Bjj - III m. w kategorii do 76 kg, Os, Holandia 2000
Z tego co wiem jest instruktorem w "czarnym pasie"(podobno lepszym od Karola )
[/img][/url]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to napewno nie jest zly , dlaczego tylko wszytkie te osiagniecia sa z roku 2000 , czemu nie startowal w zadnych zawodach ostatnimi czasy ?
Nie mam pojecia :wink: , sam tez go nie znam
Napisano Ponad rok temu
No to napewno nie jest zly , dlaczego tylko wszytkie te osiagniecia sa z roku 2000 , czemu nie startowal w zadnych zawodach ostatnimi czasy ?
Slawek jest instruktorem w poznaniu co troche absorbuje jego czas. Nie wolno mu starowac w zawodach Bjj-Polska. Zawody te sa, jak to matuszczak okreslil, dla poczatkujacych. Tak wiec nie ma powodu aby mial sie na nich Slawek pojawiac.
Co do zagranicznych startow to sie nie wypowiadam bo nie znam powodu dla ktorego nikt z bjj polska od 2 lat nie wziol udzialu w zadnej imprezie poza granicami Polski.
Napisano Ponad rok temu
A moze Karol i Slawek dostana czarne paski za osiagniecia z 2000 r. ?
Hmmmmm ciekawe kiedy czolowka BjjPolska pojedzie na jakies zawody ( moze Lublin ?? w co mocno watpie - nie wiem wogole czy "moga" pod wzgledem ich zawartych umow i zasad ) !
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie min. o to mi chodzilo , dlaczego nikt z BjjPolska nie bierze udzialu w zadnych zawodach zagranicznych...
Ja słyszałem co innego:
Czyzby daly wam do myslenia ostatnie zagraniczne zawody na ktorych wszyscy zawodnicy-trenerzy z BJJ Polska przegrali (z wyj. dwoch judokow)
cytuje tu wypowiedz nijakiego pitermana z innego forum.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odnosnie zawodow to jest tak ze raz sie wygrywa raz sie przegrywa. Nie ma niepokonanych.
Napisano Ponad rok temu
jestes pewien ze ten koles na innym forum nie sciemnial , skad mial takie informacje ?
Nie znam kolesia, ale sadze że mowi prawde poniewaz cała wypowiedz byla skierowana do K.M(ja cytowałem tylko jej kawałek).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No właśnie o to mi chodzi. Jaki to wszystko ma sens??? Przeciez doświadczenia w walce z kompletnie nie znanymi przeciwnikami podniosłyby tylko poziom zawodnikow z bjj polska. To że Karol ma takie zdanie to jego sprawa, ale przynajmniej nie powinien im zabraniac samodzielnych startow na innych zawodach pod grozba wyrzucenia z klubu.
Otoz to Kapu ... hmmmm moze Karol sie boji wyjsc za granice Bjj Polska , moze boji sie , ze mogloby mu sie bardziej rozjasnic ... trzeba troche poczekac i wszystko sie wyjasni , takie jest moje zdanie !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
też uważam ,że to sie dzieje w Bjj Polska jest bezsensu i niedługo zrobi sie tak jak w polskim Kyokushin ,a najbardziej ucierpią na tym trenujący ,no ale widocznie taka to cecha Polaków ,żeby sie bezprzerwy o coś sprzeczać i być w głupi sposób upartym
Jaro , dokladnie tak bedzie , ale szczerze mowiac to co sie stanie w BjjPolska mnie malo interesuje !Dla mnie to oni sie moga nawet pozagryzac.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kto ogladal Gracie Basics 1 lub 2?
- Ponad rok temu
-
Czy się różnią????
- Ponad rok temu
-
Gi or not to Gi