Otwarta Lekcja
Napisano Ponad rok temu
Dla niezorientowanych, ma sie odbyc "1 Otwarta Lekcja Capoeira". Organizuje je AdG, ale pokaza sie prawdopodobnie wszystkie grupy z calej Polski, a przynajmniej fajnie by bylo, gdyby tak sie stalo. W planie jest wspolny trening, a potem fabrikowska impreza - procz Roda beda inne pokazy, m.in. gry na bebnach, maculele itp. W Lekcji jak i w Pokazie moze wziasc udzial kazdy. Oplata to 15 zl, istnieje mozliwosc noclegu. Szczegoly na stronach [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oraz adg.gliwice.prv.pl
Chcialbym sie z ciekawosci dowiedziec, kto jedzie? Artesi stawia sie na pewno licznie, bo impreze organizuje w najwiekszej mierze chyba Instrutor Piriquito. Mam nadzieje ze to nie zniecheci reszty - wiem, ze Abada sie prawdopodobnie nie pojawi (smieszne powodowy ), mniejsze grupy raczej tak, a co z Beribazu i Grupo Magia? Czekam na odzew
Dodam jeszcze, ze to bedzie swietna okazja na poznanie najlepszych polskich capoeiristas, poznianie innych grup, wspolna nauke, wspolna zabawe. Mam nadzieje, ze w raporcie nie bede musial pisac o Wielkich Nieobecnych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale dopiero teraz się o tym dowiedziałem.
No kurcze, to wlasnie jest lipa. Moim zdaniem musowa impreza (nie dlatego, ze jestem w Artesach ), a tak malo ludzi sie tym zainteresowalo... Bedzie ekstra A po treningu impreza w stylu Fabrique - ja zrobie striptiz
Napisano Ponad rok temu
uirapuru hehe to mozna przyjechac ale co do striptisu to hehe ja mam dziewczyne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednak nasz wyjazd został odwołany. Niestety. Z tego co wiem to nikt od nas nie jedzie. Ja bym pojechał, ale samemu mi się nie chce .
Ja tez bym pojechal ale u mnie problem w czym innym a nie z checiami ;(
Napisano Ponad rok temu
Co ja bede pisal? Raport niedlugo na stronce (uwierzcie lub nie, ale update jest coraz blizej). Bylo extra, wszystko mnie boli, mam krwiaka na cycu i zbita stope, ale warto bylo Naprawde, zalujcie
Napisano Ponad rok temu
Hehe... Wrocilem...
Co ja bede pisal? Raport niedlugo na stronce (uwierzcie lub nie, ale update jest coraz blizej). Bylo extra, wszystko mnie boli, mam krwiaka na cycu i zbita stope, ale warto bylo Naprawde, zalujcie
A myslisz ze nie zalujemy, ja i kilka osob napewno bysmy przyjechali gdyby nie taq daleko ale jeszcze nie raz bedziemy mieli okazje razem posmigac
AXE!!!
Napisano Ponad rok temu
Btw Moranghuinho, kilku panow chcialo Ci postawic piwo jako ze bylas jedyna kobitka na pokazie
Do kashoob: licze na relacje z tego wydarzenia, moze na irc(biorac pod uwage jak sie ladnie przedstawiles )
Pozdrawiam, szkoda ze nie mozan byc w kilku miejscach jednoczesnie
Napisano Ponad rok temu
Potem bylo jedno duze roda i zajecia z angoli :twisted: Jeśli ktoś nie był to niech żałuje P.S Każdy obecny dostał branzoletke
Napisano Ponad rok temu
Ech, następnym razem będę.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowka!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kobiety i akrobacje :)
- Ponad rok temu
-
Powrót CAPOEIRY w Kielcach
- Ponad rok temu
-
Capoeira w okolicach Wrześni
- Ponad rok temu
-
Czy są jakieś dobre kluby capoeiry we Wrocławiu??
- Ponad rok temu
-
Tabulatury na Berimbau..
- Ponad rok temu
-
Zasady Mestre Bimba??
- Ponad rok temu
-
warsztaty-afrykanskie bebnienie
- Ponad rok temu
-
Pytanie do wszystkich trenujących