Sztuki Walki a szerokie spodnie
Napisano Ponad rok temu
A tak poważnie to bojówki rządzą. Nie ma ch..ja na mariole!! Wąskie dżiny ograniczają ruch i nie daj boże klucze w kieszeni. .... Można się samo-okaleczyć :-)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś trenowałem kyokushin, byłem na kilku treningach BJJ ale z braku czasmu musiałem przerwać i dopiero teraz chcę zacząć od nowa.A co trnujesz ?
Kyokushin. Trzeba kopać po wyżej brody bo inaczej shihan na egzaminie daje upomnienie, a za drugim upomnieniem nie zdajesz. Oczywiście trzeba się troche odchylić do tyłu :-)"kolanem powyzej brody"? tez jestem ciekaw co to za styl.
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś trenowałem kyokushin, byłem na kilku treningach BJJ ale z braku czasmu musiałem przerwać i dopiero teraz chcę zacząć od nowa.A co trnujesz ?
Kyokushin. Trzeba kopać po wyżej brody bo inaczej shihan na egzaminie daje upomnienie, a za drugim upomnieniem nie zdajesz. Oczywiście trzeba się troche odchylić do tyłu :-)"kolanem powyzej brody"? tez jestem ciekaw co to za styl.
No i wszystko jasne 8) .
Napisano Ponad rok temu
Byłaby to ciekawa lekcja poglądowa.
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym zobaczyć strzał kolanem na brode w spodniach ale SK8 ( i w ten sposób noszonych).
Byłaby to ciekawa lekcja poglądowa.
Wydaje mi się że może być to jeden z elementów zaskoczenia.
Typ widzi skata, krok między kolanami, a tu w ułamku sekundy dostaje strzała prosto w brodę ( z kolana oczywiście)... 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kopnięcie w piszczel na ulicy
- Ponad rok temu
-
kibole i ich ustawki ..
- Ponad rok temu
-