A tak poważnie to bojówki rządzą. Nie ma ch..ja na mariole!! Wąskie dżiny ograniczają ruch i nie daj boże klucze w kieszeni. .... Można się samo-okaleczyć :-)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś trenowałem kyokushin, byłem na kilku treningach BJJ ale z braku czasmu musiałem przerwać i dopiero teraz chcę zacząć od nowa.A co trnujesz ?
Kyokushin. Trzeba kopać po wyżej brody bo inaczej shihan na egzaminie daje upomnienie, a za drugim upomnieniem nie zdajesz. Oczywiście trzeba się troche odchylić do tyłu :-)"kolanem powyzej brody"? tez jestem ciekaw co to za styl.
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś trenowałem kyokushin, byłem na kilku treningach BJJ ale z braku czasmu musiałem przerwać i dopiero teraz chcę zacząć od nowa.A co trnujesz ?
Kyokushin. Trzeba kopać po wyżej brody bo inaczej shihan na egzaminie daje upomnienie, a za drugim upomnieniem nie zdajesz. Oczywiście trzeba się troche odchylić do tyłu :-)"kolanem powyzej brody"? tez jestem ciekaw co to za styl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym zobaczyć strzał kolanem na brode w spodniach ale SK8 ( i w ten sposób noszonych).
Byłaby to ciekawa lekcja poglądowa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu