Sztuki Walki a szerokie spodnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak akurat masz szerokie to why not
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ze w szerokich kopie sie lepiej to jest logiczne, kwestia jest czy sa to szerokie "normalne", czy szerokie sk8towskie... gdy masz spodnie troche spuszczone kopniecie nawet na jodan moze byc trudneJa nosze szerokie spodnie i nie przeszkadza mi to w wykonywaniu kopnięć....nawet kopie się lepiej niż w ciasnych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Małe pytanko... czy chodząc w nich z glanami i krótką frycurkom nie bylbym brany za skina? :wink:M-65 najlepsze spodnie na swiecie duze wygodne, masa kieszeni, latwo sie piora, nie widac plam i schna w 15minut.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Małe pytanko... czy chodząc w nich z glanami i krótką frycurkom nie bylbym brany za skina? :wink:
No raczej nie, skini na ogol chodza w waskich dzinsach.
Napisano Ponad rok temu
Na ogół to kiedyś chodzili w białych sznórówkach, ale jak gliny zaczęły ich za to pałować, to przestali się w ten sposób wyróżniać . Chyba lepiej nie będę ryzykował :wink: .No raczej nie, skini na ogol chodza w waskich dzinsach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[/quote]a ja dostalem ostatnio reklame spodni jeans do sztuk walki z wszytym klinem w kroku jak w spodniach z kimona. do chodzenia w sam raz, do kopania tymbardziej [/quote]
fajnie tem macie w tym niu jorku , spodnie rozdają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
, chociaż np kiedyś jak miałem zadługie spodnie od kimona i zachaczały mi się pod pięty to na egzaminie dostałem upomnienie właśnie kopiąc kolanem :? .
A co trnujesz ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chcialbym zauwazyc, ze nikt nie wymienil starych, wysluzonych sztruksow. sa zarowno eleganckie, mozna sie w nich pokazac na ulicy, maja kroj podobny do tradycyjnych dzinsow, ale mayterial jest o duzo luzniejszy, mniej sztywny. porusza sie na nodze niczym dres i wniczym nie przeszkadza w kopaniu na jodan.
sa jednak troche przewiewne, a ostatni0o jak patrzylem w sklepach to nie widzialem zadnych fajnych sztruksow..... wszystkie jakies takie grube i beznadziejne :?
oprocz tego nosze czasami bojowki i jak przestane rosnac to zamierzam sibie kupic wlasnie takie porzadne bojowki m-65....
bardziej jednak niz samymi spodnoiami zastanawiam sie nad rozmieszczeniem ladunku portfel komorka klucze bilet.....
mocno to przeszkadza, a powinno byc trzymana bklisko ciala, dlatego wielkim minusem wszystkich spodni poza bojowkami jest glupie rozmieszczenie kieszeni. powinny byc na tykle glebokie "(te s przodu) by przy podnoszeniu kolana nic sie nie wbijalo w brzuch. glupio tez sie nosi jakies znaczniejsze obciazenia ww tych bovcznych kieszokach. przydaloby sie jakies regulowanie, by mozna bylo "docisanac" komorke itp. do uda
no, temat rozwinalem wystarczajace (chyba nawet za bardzo 8)
ale luz pozdrawiam sk8 dresow i skinow (skinow z wygladu)_
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kopnięcie w piszczel na ulicy
- Ponad rok temu
-
kibole i ich ustawki ..
- Ponad rok temu
-
Kobiety na ringu(macie) - filmik