Berserker's Team Poznań
Napisano Ponad rok temu
Otwarcie zostanie uświetnione stażem prowadzonym przez Mariusza Linke
szczegóły w dziale staże seminaria itp...
Napisano Ponad rok temu
Dobrze dobrze. Szkoda tylko ze ten staz ciut pozno zostal ogloszony co zminimalizuje liczbe osob z poza Poznania
Kolejna sekcja mowisz ? Dobrze. Dasz namiary jak ruszy regularna sekcja ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CzY To OzNAcZA ze M.LINKE przeoriwdzi sie do POZNANIA...???/
Nie, Mariusz nadal prowadzi treningi i mieszka w Szczecinie. Pozatym jest jeszcze jedna istota [ corka ] na tym swiecie ktora bedzie go tam trzymac Jeszcze raz gratuluje i Szczesliwemu Ojcu jak i Matce.
A odnosnie tego kto bedzie prowadzil sekcje w Poznaniu to nazwisko mi ze lba wylecialo. Nie bede sial plotek wiec sie popytam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do innych miast. Sądzę, że wszystko jest do dogadania.
Chodzi tu przecież tylko o naukę sztuki walki a Mariusz Bagi Maciek i Robert kochają uczyć
Napisano Ponad rok temu
Może będzie taniej niż u Karola? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Nazwiska prowadzącego nie znam, ale prawdopodobnie będzie to Wojtek (instruktor SAMBO, pamiętamy go z BIG BROTHERA) ale mogę się mylić. Jak już wszystko jasne będzie to dam znać.
wojtek was nauczy motor skladac:D
Napisano Ponad rok temu
a karol piec chleb?;-)
bo slyszalem ze on piekarzem jest z wyksztalcenia:-)
swoja droga to ciekawa sprawa
nie wiem oczywiscie czy to prawda ale jezeli mnie pamiec nie myli to niejaki boruta raz napisal ze 'zwykly piekarz z poznania jest najlepszym fighterem w kraju':-)
nie sadze by istnialo jakies technikum piekarskie a skoro facet skonczyl zawodowke i nie zrobil jakiejs wieczorowki ktora dalaby mu srednie wyksztalcenie to nie moze byc zgodnie z prawem instruktorem sztuk walki w tym kraju
Napisano Ponad rok temu
a karol piec chleb?;-)
bo slyszalem ze on piekarzem jest z wyksztalcenia:-)
swoja droga to ciekawa sprawa
nie wiem oczywiscie czy to prawda ale jezeli mnie pamiec nie myli to niejaki boruta raz napisal ze 'zwykly piekarz z poznania jest najlepszym fighterem w kraju':-)
nie sadze by istnialo jakies technikum piekarskie a skoro facet skonczyl zawodowke i nie zrobil jakiejs wieczorowki ktora dalaby mu srednie wyksztalcenie to nie moze byc zgodnie z prawem instruktorem sztuk walki w tym kraju
Nie piekarzem a cukiernikiem - a opis byl w pismie HUSTLER (czy jakos tak cos w rodzaju PLAYBOYA)
Cukiernik w ktorego powloce nikt by sie nie spodziewal ze jest maszyna do walki
Srednie to musi miec przynajmniej bo chyba jest instruktorem rekreacji w aikido a instruktorem moze zostac osoba ktora ma conajmniej srednie wyksztalcenie.
Zreszta wyksztalcenie nie ma nic do umiejetnosci walki - zreszta czesto zostalo udowodnione ze jedno i drugie nie musi isc w parze. Troche inaczej ma sie to do szkoleniowcow ktorzy powinni posiadac wiedze o metodyce itp i reprezentowac nie tylko technike ale to juz inna bajka.
Sa technika gastronomiczne gdzie byly kierunki cukiernicze.
Zreszta osoby ktore cwicza same podejmuja decyzje u kogo cwicza i to ich sprawa - jesli ma uczniow znaczy ze to co robi robi na tyle dobrze ze ich przy sobie trzyma - niewazne jakimi metodami
Napisano Ponad rok temu
btw: kto w polsce moze prowadzic legalnie zajecia bjj? instruktor jj albo judo? bo chyba pod nic innego nie da sie bjj zakwalifikowac?
Napisano Ponad rok temu
nie znam bezposrednio ani jego ani innych instruktorow aikido tylko tak mi sie nasunela pewna watpliwosc gdy przeczytalem o tym skladaniu motocykla
btw: kto w polsce moze prowadzic legalnie zajecia bjj? instruktor jj albo judo? bo chyba pod nic innego nie da sie bjj zakwalifikowac?
Ogolnie osoba powinna posiadac jakies papiery instruktorskie albo rekreacji albo sportowe co do specjalizacji to zawsze to jest zagmatwane w szczegolnosci przy nowych stylach. Dlatego jestem zwolennikiem ogolnych papierow instruktorskich a specjalizacji we wlasnych organizacjach.
Napisano Ponad rok temu
Co do zalozenia Berserkow w Poznaniuto to ten pomysl jest zajebisty , tylko ciekawy jestem jaki bedzie odzew Karola !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie osoba powinna posiadac jakies papiery instruktorskie albo rekreacji albo sportowe co do specjalizacji to zawsze to jest zagmatwane w szczegolnosci przy nowych stylach. Dlatego jestem zwolennikiem ogolnych papierow instruktorskich a specjalizacji we wlasnych organizacjach.
jasne ale ja bylem raczej ciekawy jak to wyglada teraz a nie jak powinno
z tego co wiem to papierki ogolne nie daja zadnych uprawnien do prowadzenia treningu sztuk walki - do tego trzeba miec specjalizacje np jujitsu
dlatego zastanawiam sie jakie uprawnienia powinien okazac prowadzacy trening brazilian jujitsu gdy go odwiedzi osoba uprawniona do kontroli (o ile mi wiadomo to nawet policjant moze zazadac okazania takich dokumentow a nie musi byc to kontroler z menis)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozwój BJJ w polsce
- Ponad rok temu
-
Gołe duszenie
- Ponad rok temu
-
Manolo szczęśliwym ojcem!
- Ponad rok temu
-
Jak z tego wyjść, czyli znowu mam problem. Gilotyna.
- Ponad rok temu
-
balacha
- Ponad rok temu
-
Nowa strona Berserker's Team
- Ponad rok temu
-
ROBERT KRAWCZYK na podium w PARYŻU
- Ponad rok temu
-
BJJ w Łodzi pytanie o trening