Stary, nie pękaj. Niestety taka jest juz tradycja tego forum, że kilku kolesi jedzie na innych choc tamci z kolei nie bedąc na forum nie mają możliwości reposty. Rozumiem Twoją sytuację, ale z drugiej strony taka krytyka też przydaje do tego, żeby czasem niektórym ludziom otworzyć oczy.Trudno mi sie wypowiedziec..."

Granice dobrego smaku i autoreklamy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesiu komorka powiesil psy na nas wszystkich.. ten txt o frustratach.
cos wicej dodac.. temat watku starczy za komentarz
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
jezeli przyjmujesz taka postawe to , po co sie w ogole odzywac.. "ja nie wiem ,ale ludzie mówia. ja nie widzialem , ale slyszalem" - bezsens.. albo się ma własne zdanie - albo nie..Nie wiem, nie widzialem, nie wnikam
co do www. - nie jest to smieszne tylko obrazliwe, urągające dobremu wychowanu, i przynosi wystd kazdemu człowiekowi, ktory studiuje aikido ,że tez nie wspomne o karczemnych błedach technicznych na www.
Napisano Ponad rok temu
www - chcialem byc mozliwie delikatny i dlatego powiedzialem smieszne i traktowalem jako zart, bo w innym przypadku mozna (a nawet trzeba) sie obrazic. a co do strony technicznej itp, to ja sie na tym nie znam, ale moj znajomy po "obejrzeniu" o "tworcy" stwierdzil cyt: wiesniak. cos w tym jest. nie znam czlowieka, ale sie zgadzam, bez urazy dla samego zainteresowanego.
P.S.
dziekuje za odpowiedzi

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no byla.. w BORze czy w UPOie,. i juz tam wiesiu komorka nie pracuje..
Uop-ie, żebym czegoś nie dodał co mi sie bardzo rymuje.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Shioda i jego aikido?
- Ponad rok temu
-
co to znaczy...?
- Ponad rok temu
-
a moze by na piwo...