Stary, nie pękaj. Niestety taka jest juz tradycja tego forum, że kilku kolesi jedzie na innych choc tamci z kolei nie bedąc na forum nie mają możliwości reposty. Rozumiem Twoją sytuację, ale z drugiej strony taka krytyka też przydaje do tego, żeby czasem niektórym ludziom otworzyć oczy.Trudno mi sie wypowiedziec..."
Granice dobrego smaku i autoreklamy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesiu komorka powiesil psy na nas wszystkich.. ten txt o frustratach.
cos wicej dodac.. temat watku starczy za komentarz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jezeli przyjmujesz taka postawe to , po co sie w ogole odzywac.. "ja nie wiem ,ale ludzie mówia. ja nie widzialem , ale slyszalem" - bezsens.. albo się ma własne zdanie - albo nie..Nie wiem, nie widzialem, nie wnikam
co do www. - nie jest to smieszne tylko obrazliwe, urągające dobremu wychowanu, i przynosi wystd kazdemu człowiekowi, ktory studiuje aikido ,że tez nie wspomne o karczemnych błedach technicznych na www.
Napisano Ponad rok temu
www - chcialem byc mozliwie delikatny i dlatego powiedzialem smieszne i traktowalem jako zart, bo w innym przypadku mozna (a nawet trzeba) sie obrazic. a co do strony technicznej itp, to ja sie na tym nie znam, ale moj znajomy po "obejrzeniu" o "tworcy" stwierdzil cyt: wiesniak. cos w tym jest. nie znam czlowieka, ale sie zgadzam, bez urazy dla samego zainteresowanego.
P.S.
dziekuje za odpowiedzi to mile, ze ktos to jednak czyta, co ja pisze:)[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no byla.. w BORze czy w UPOie,. i juz tam wiesiu komorka nie pracuje..
Uop-ie, żebym czegoś nie dodał co mi sie bardzo rymuje.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shioda i jego aikido?
- Ponad rok temu
-
co to znaczy...?
- Ponad rok temu
-
a moze by na piwo...
- Ponad rok temu