Federacje w Krav Madze ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
musisz sobie po prostu odpowiedziec na pytanie czy zalezy ci na cwiczeniu w jakiejs konktetnej federacji czy np majac dwie do wyboru bedziesz biegal do sekcji na ktorej zajeciach wiecej sie uczysz, masz lepszego trenera, ciekawsze i bardziej pasujace Ci techniki...
A logo na koszulce...
to chyba rzecz drugorzedna, prawda?
Napisano Ponad rok temu
Kolego bardzo źle mnie zrozumiałeś. Moje pytanie nie wynika z tego, że zależy mi na takiej , a nie innej sekcji. Mój kolega mnie o to pytał, a ja nie wiedziałem co mu powiedzieć.imadlo
musisz sobie po prostu odpowiedziec na pytanie czy zalezy ci na cwiczeniu w jakiejs konktetnej federacji czy np majac dwie do wyboru bedziesz biegal do sekcji na ktorej zajeciach wiecej sie uczysz, masz lepszego trenera, ciekawsze i bardziej pasujace Ci techniki...
A logo na koszulce...
to chyba rzecz drugorzedna, prawda?
Jeśli chodzi o mnie to naprawdę to co robie robie tylko i wyłącznie dla siebie - nie dla logo na koszulce czy szpanu. Tu mnie prosze w tych kategoriach nie oceniać !
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ba pewnie że takale jaka uprzejma
Ja sie dowiedziałem tego co chciałem :wink:Wydaje mi się Szanowni Koledzy, że Wasza dyskusja jest, jak by to powiedzieć, jałowa
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) Stowarzyszenie Krav Maga, liderzy Kopeć i Tarnawski, podlegający pod Europejską Fedrację Krav Maga z liderem Richardem Doiuebem.
2) Instytut Krav Maga Polska, lider Tomasz Adamczyk, podlegający pod Międzynarodową Federację Krav Maga (International Krav Maga Federation) z liderem Eyalem Yanilowem.
3) Nowością na rynku jest Krav Magen (wydaje się być to cywilna wersja Krav Magi), Pani Kicanej, także reprezentującej organizację K.A.M.I. w Polsce i jej szefa Eli Avikzar.
Krótka historia Rozwoju KM w Polsce to całkiem ciekawa sprawa, mamy tu dyktatorskie zapędy szefa IKM-P, uniezależnienie się grupy z Poznania, ataki bezpardonu na nich i na panią Kicaną. Bryy co pieniądze robią z ludzi.
Pozdrowienia dla tych co wiedzą o co chodzi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Hwarangdo jako Combat
- Ponad rok temu
-
Stopnie w IKMP
- Ponad rok temu
-
Pytanie do wszystkich cwiczacych systemy combat
- Ponad rok temu