Myślę, że ma to na pewno związek z lepszą koordynacją ruchów, postawy, panowaniem nad swoim ciałem.
Co myślicie na ten temat ?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak Wam się wydaje osoba, która trenowała przez kilka dobrych lat taniec, da sobie lepiej rade w treningach aikido ?
Myślę, że ma to na pewno związek z lepszą koordynacją ruchów, postawy, panowaniem nad swoim ciałem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TAK. To ONI wmawiają nam wszystko. Cały świat to iluzja. To wielki spisek przeciwko ludzkości. Musimy się bronić. Nie dajmy się IM. Przyłączcie się do Michalutka. Już nigdy nikt nam nic nie wmówi....
niektorzy ludzie mysla ze aikido to sztuka walki bo tak im wmuwiono ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak Wam się wydaje osoba, która trenowała przez kilka dobrych lat taniec, da sobie lepiej rade w treningach aikido ?
Co myślicie na ten temat ?
Napisano Ponad rok temu
niektorzy ludzie mysla ze aikido to sztuka walki bo tak im wmuwiono (ksiazki lub watpliwi instruktorzy walki)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie koleś dobrze kombinuje, a jak dorzuci dobre trzymanko w parterze to i panna nie będzie narzekaćKolega judoka ma teraz tylko jedno pragnienie, zeby mu sie paniena nie dowiedziala ze dla niego tango to wlasciwie judo
no bo ona nie lubi SW....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeden kolega, ktorys tam dan w judo (...)
Napisano Ponad rok temu
Ja mysle, ze bardzo dobry, wrecz zbawienny wplyw na aikido ma nauka gry na waltorni
Napisano Ponad rok temu
a aikidocy np podneisc na drozaku
Napisano Ponad rok temu
W sumie koleś dobrze kombinuje, a jak dorzuci dobre trzymanko w parterze to i panna nie będzie narzekać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ren_hoek: gratuluje instruktora
czyzby uwazal, ze kazdy potencjalnu napastnik nie jest wysportowany?
same pokraki po swiecie chodza.... rotfl
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu