Z jakich materialow powinien byc wykonany taki noz? i ile moze cos takiego kosztowac?
Kamil
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tą muelą w wrsji własnie tornado już wiele przeszedł mój kolega z którym sie spieram na tematy co lepsze muela czy strider..;-)...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jasne, że otwarcie puszki to rzecz przydatna w miescie.ofiare swojemu bogu tez mogę złożyc przy pomocy tegoż noża .no problem.ciach...ciach...i ofiara złożona...
Jakie to szczytne cele miełeś na myśli Cougar czy otwieranie puszki z szynką, czy może stridera używasz do zabicia ofiary przed jej złożeniem swym bogom.
np.co masz na myśli jesli o zastosowanie noża w mieście (bo po to sa foldery-do miasta) ? no chyba nie ukrycie noża bo z tym to stridewr poradzi sobie o dwa nieba lepiej niż muela (choćby tornado czy inny wicher...Czyżbyś obawiał się że Wspaniały Buck Strider nie poradzi sobie z tym co Muela Tornado,.
no to kufa o so si chozi ???. mueli i foldera porównac sie nie da ale w miescie jednak sam wybrałes foldera...czamuz to kochany survalu nie nosisz po miescie tornada ? na pewno lepiej wytrzyma niż zyleteczka-folder tym bardziej, że domyslam sie iz nie jest to strider chocby BUCK..jedyne z czym się mogę zgodzić to to że oba noże są różne i do innych celów przeznaczone i tak na prawdę nie można ich porównywać, ja swojego Tornada , jak również Beckera BK 7 też nie noszę w mieście ale jak jadę w teren to jest to pierwszy przedmiot jaki zakładam na pas, w mieście noszę taką małą składaną żyleteczkę
przeżyc to znaczy : ujśc z zyciem,mieć sie dobrze mimo zagrożenia,wyjśc cało , cieszyc sie przyrodą...itd...itp...I co to znaczy "porzezyć" bo no komprende ?? A słyszałeś Cougar powiedzenie o Nadziei ja wolał bym być PEWNY!!!
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu