Ja zacząłem treningi aikido z pobudek duchowych. Z czasem jednak moje podejście do AIKIDO się zmieniło. Też szukałem realizmu i nie widziałem go. Bo kto będzie mnie trzymał za rączkę??
![:lol:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skoro nie wierzycie w techniki aikido to dlaczego w nim siedzicie??? .
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie Aikido juz sie stalo metoda na zycie, choc trenuje je dopiero rok, za to codziennie... i nie bardzo wyobrazam sobie, ze mogloby byc inaczej...Za 20 lat jak zadasz mi to pytanie to powiem pewnie ze Aikido jest metodą na życie...
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie Aikido juz sie stalo metoda na zycie, choc trenuje je dopiero rok, za to codziennie... i nie bardzo wyobrazam sobie, ze mogloby byc inaczej...Za 20 lat jak zadasz mi to pytanie to powiem pewnie ze Aikido jest metodą na życie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ty AIKI jesteś takim młotkowym? Dziwi mine, że masz takie podejście. Przy ciągłym biadoleniu, że tecjhniki są nieskuteczne , że BJJ to jest super itp. chciałbym sie dowiedzieć co was jeszcze kręci w AKIDO.byl taki topic " co was ujelo w aikido" ten jest powieleniem tamtego.
Pyanie do mlotkowego na peronie PKP
- panie dlugo pan tak stuka w te kola ?
- no.. bedzie jakies 20 lat
- a po co pan tak stuka?
- A bo to czlowiek spamieta ?
- Mistrzu czy aikido jest lepsze od....
- @@#@@@#$### !!!!
itd...
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego - bo nic innego nie mam do roboty...
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdzie ja tak napisalem ????????????????????????????Przy ciągłym biadoleniu, że tecjhniki są nieskuteczne , że BJJ to jest super itp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz rację paskuda. Jest takie powiedzenie na OKINAWIE: nie ważne jest jaką drogą wspinasz się na szczyt góry,
Napisano Ponad rok temu
Cenię tę sztukę, walka bez krwi jednak...to nie dla mnie...Jest to szlachetna sztuka walki.Nazywana jest sztuką walki bez walki.Aikido nie jest takie drastyczne, tu w walce krew się nie poleje.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu