Przedstawcie się !!
Napisano Ponad rok temu
imie: Jacek
grupa:UNICAR
prowadzacy : Formado Lobo
miejce: BB
cumprimentar todos adeus!!!
Napisano Ponad rok temu
jestem daniel domaradzki
urodziłem sie 23 12 1990
cwicze kapułere od października 2003 w grópie juna
mam zielony sznurek , ale chciałbym miec taki co ma wiecej kolorów bo tamte są fajniejsze i podabają sie dziewczynom,
jak pojade na nastempne baczizado i dostane nowy, żułty sznurek to zwiąrze obydwa razem i bende miał żułto-zielony tak jak kilku gości z mojego treningu co są bardzo dobzi i mi się podobajom..
Jest tam taki jeden grzejnik czy czajnik zapomialem jak siem nazywa i on ma fajne spodnie.Jak dostane kieszonkowe od mamy to tesz sobie takie kupie.
a ja kupie sobie farby w puszcze ( szpreje) to zrobie własne sznurki albo poprosze babcie zeby mi uszyla i wtedy bede mial taki sznurek jak muj trener(on ma fajnom klate i jest pszystojny)
Roman nie jesteś w naszej grupie. A tak przy okazji nie radzę ci spotkać w mieście tego z fajną klatą...
Napisano Ponad rok temu
W capoeira na szczęście
Co prawda zacząłem 13 grudnia 2004 u Veneno ADG Gdynia.
To jest takie dziwne uczucie...wcześniej jako fascynat dalekiego wschodu (ahh Hongkong i jego filmy Japonia i jej Manga a propos DragonBall Rulez:D) wcześniej uczęszczałem na Wun Hop Kuen Do Kung Fu przez roczek. Od kiedy poczułem chęć do sportów walki (zakończenie serii DragonBalla w tv ;( ) to myślałem że tylko kungfu pozwoli mi na wymiatanie wrogów(nielicznych zresztą) i na szpan jednak czegoś mi tam brakowało. Pewnego razu przez kumpli(a se ich pozdrowie pozdro Mayers i Blokers ) po treningu KF udałem sie z zimkiem z mojej dzielni i równierz z KF do pana Veneno (ADG) na treninga i BEEEKAAA patrze kolesie se na łukach grają i tamburynach śpiewają jakieś szity i coś tam tańczą.... I TO miałabyć sztuka walki?? Nie no bez jaj... wróciłem z treningu na chate po drodze śpiewając kłandu meł gunga tooookaaaaaaa volta dźi żoga i wogle razem z kumplem z KF wyśmiewałem sie z ginga i wogle. Później na treningu KF pokazałem reszcie ginga: wszyscy jeden wielki śmiech i beka. Ale od tego czasu zaczęło mi czegoś w życiu brakować... po wakacjach zrezygnowałem z KF bo podrożało i pół roku odier***ania sie (dla wtajemniszonych: problemy sercowe + finansowe) i nudnej pracy po szkole. W końcu jak udało sie moje życie z deka posklejać zacząłem poszukiwać jakiejś sztuki walki....myślałem o Kravmadze ale znowu kumple: a spróbuj se jeszcze wpaść na capo. Ja w pierwszej chwili nie chciałem ale razu pewnego ruszyłem na hale GOSiRu wszedłem i poczułem WOLNOŚĆ. Zapraszam wszystkich żeby spróbowali Capo nie ważne że to forum capo.
Napisano Ponad rok temu
AXE BRAZIL:-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
grupa; Abada
gdzie; B-stok
wczesniej Lekkoatletyka 1,5 roku i karate shotokanprawie 2 lata & to co zobaczylem na paru(set) filmach
motto zyciowe : byle do wakacji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem Kuba (jeszcze bez apelido).
Capoeire trenuje od października 2004 w Artes das Gerais Kraków (instrutor Frances). Wczesniej 4 lata WuShu (CSiR Tradycja).
Pozdrowienia dla Canari
AXE!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak w ogole: witamy
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Witam nazywam sie Matuesz ,mam 15 lat , podstawy capo umiem i takie igreki nie jest za pozno zeby sie uczyc ? [jeszcze w okolicy nie ma sekcji ani nic chyba ]
a może pasuje Ci Jaworzno ? ...
Gimnazjum Nr 3 ul. Lipowa 24
WTOREK - 18:00 - 20:00
CZWARTEK - 18:00 - 20:00
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jeśli chodzi o wiek to nie ma problemu ...
Witam, pozdrawiam i mam nadzieję, że znajdziesz dla siebie sekcję i zasilisz szeregi polskich capoeistas ...
Napisano Ponad rok temu
jak jestem we Wrocku to mówią czasem Legnicki Joker:)
moja ksywa siega czasów zamierzchłych jeszcze z przed Capoeira
trenuje już troche, jakieś 4 miesiące od grudnia bedzie 2000
no i umim jinga
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do tego Jaworzna to chyba sie zapisze bede musial to jakos pogodzic ze szkola w te dni i z dojazdem...ale coz
Podstawy: te wszystkie gingi, te kopy takie prostsze, gwaizdy noi Y [igreka] nei wiem jaka jest fachowa nazwa [tzn wiem ale nie [pamientam :twisted: ]
<--- to co moglem sie nauczyc sam
no i takie pytanko: jak mozna cwiczyc sobie w domu [fizyczne i rozciaganie] czy sa jakies takie bardziej hardkorowe cwiczenia [robie pompki i sie rozciagam narazie]
jak wygladaja takie treninggi z wieksza iloscia ludzi? ile kosztuja? czego sie uczy? itp?
gosc znajomy robil treningi gdzies w balinie ale bylo mega malo ludzi i sie skonczylo na 2 treningach a teraz pojechal do włoch pracowac i robic jakis pas czy jakis taki bajer
czy w capo jest duzo kontuzji :twisted: , jezdze na desce od 3 lat to wiem co to znaczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i jeśli sie rozciągasz to dla dobra swoich stawów i kręgosłupa rób to tak jak w "książce pisze", bo mozesz sie nabawić kontuzji naprawde poważnych
Napisano Ponad rok temu
My name is Filip, I'm alkoholic ("Hay Filiiiip!")
A wracajac na ziemie to nie pije bo mam uczulenie (ten los), cwicze od dwóch treningow
W warszawie
W grupie Beribazu.
I jestem happy bo mentalnie cwicze od 4 lat, gdyz empirycznie nie mialem mozliwosci uczyc sie capoeiry a teraz w koncu moge czemu nie moglem? - niewazne
Napisano Ponad rok temu
Mam na imię Paweł, na treningach Capoeira mówia na mnie Bicho ( Bicho do Mato).
Jestem w grupie Axe Capoeira. Trenuję już 3 rok.
Pozdrawiam AXE......
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do kogoś z Grupo Magia
- Ponad rok temu
-
pokonac strach
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Olsztynie ?
- Ponad rok temu
-
Z czym to się je?
- Ponad rok temu
-
Jak po roundaku i fiflaku zrobić pełne salto?
- Ponad rok temu
-
Piosenki
- Ponad rok temu
-
Macaco
- Ponad rok temu
-
Wymawianie nazw
- Ponad rok temu
-
capo w Rzeszowie