Nóż - praktyczna propozycja dla chętnych
Napisano Ponad rok temu
Zaangażowałem się w dyskusję na Forum w temacie nóż vs nóż. Otrzymałem dużo postów na priva , wskazujących na niebezpieczeństwo sugerowania pewnych rozwiązań treningowych. Muszę zgodzić się z ich argumentacją. W związku z jak mi się wydaje, dużym zainteresowaniem tym tematem i trudnościami w znalezieniu dobrego nauczyciela, który miałby w tym doświadczenie, chcę złożyć otwartą propozycję.
Naprawdę długo się nad tym zastanawialiśmy.
Ale...
Chcę w imieniu mojego przyjaciela, z którym trenuję, dać możliwość poznania tego zagadnienia szerszej społeczności zainteresowanych osób w postaci możliwości uczestniczenia w seminarium poświęconym technikom użycia noża.
Organizatorem i prowadzącym będzie Krystian Przybysz.
Osoba jest znana w wąskim kręgu, więc przybliżę sylwetkę:
Pracował jako szef ochrony dużego hipermarketu, później szkolił w walce bronią jedną z jednostek AT. Obecnie szef firmy.
Uczestniczył we wszystkich spotkaniach z Terence Wingrove. Uczeń Zbigniewa Goździka, Marca Younga – The Animal.. Najbliższy współpracownik Zbigniewa Struka.. Instruktor Explosive Self Defense System i Ju – Jutsu.
Specjalizuje się w walce krótką pałką i białą bronią.
Osobiście uważam, że jest to osoba prezentująca jeden z najwyższych poziomów w chwili obecnej w Polsce.
Naszą intencją jest pokazanie zagrożeń, jakie niesie ze sobą użycie noża w walce przez którąś ze stron, podstawowe zasady zachowania się i metody reakcji. Pragniemy pokazać metodykę nauczania technik samoobrony.
Jest to odpowiedź dla kolegi Popey i innych zainteresowanych.
Zainteresowani proszę o kontakt na e-mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tel. : 0 600 404 277
Mam nadzieję, że to będzie mogło przybliżyć Wszystkim zainteresowanym omawiane zagadnienie.
Uwaga!!!
Propozycja jest skierowana tylko do osób legitymujących się zielonym dowodem osobistym.
Życzę powodzenia.
Andrzej Kubieniec
Napisano Ponad rok temu
Propozycja jest skierowana tylko do osób legitymujących się zielonym dowodem osobistym.
Ajajaj... a ja mam rozowy... :wink:
Napisano Ponad rok temu
ZAnim wszyscy zamęczą go telefonicznie i mailowo, możesz na Forum podać szacowany koszt i miejsce (miasto)Szanowni Koledzy!
możliwości uczestniczenia w seminarium poświęconym technikom użycia noża.
Organizatorem i prowadzącym będzie Krystian Przybysz.
Napisano Ponad rok temu
ZAnim wszyscy zamęczą go telefonicznie i mailowo, możesz na Forum podać szacowany koszt i miejsce (miasto)
8O No jak to ? Default City (DC) ! Warszawa ! Ty prowincjuszu ty, hueheh :wink:
Napisano Ponad rok temu
ZAnim wszyscy zamęczą go telefonicznie i mailowo, możesz na Forum podać szacowany koszt i miejsce (miasto)
sie przylaczam do tegoz pytania + termin jakis sie juz pojawil ?
Napisano Ponad rok temu
dzey (0-502-787-784)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo proszę kontaktować się z Krystianem Przybyszem osobiście.
Wszystkie terminy itd, zależą tylko od niego.
Andrzej Kubieniec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze jedno wyjaśnienie.
Nie będziemy podawać na Forum żadnych dat, cen itd.
Krystian zawsze uczy w małych grupach i zawsze dużą uwagę zwraca na to, kogo uczy. Jeżeli to jest np. instruktor lub osoba z dużym doświadczeniem, to będzie to zupełnie inny trening niż z osobami początkującymi, które trzymały parę razy noż w ręku. Dlatego zajecia umawia on indywidualnie.
Cena też zależy od tego, o co się go prosi.
Duże znaczenie ma sprawność, refleks danej osoby.
Nauka technik z nożem nie może być prowadzona w dużych grupach, bo nikt nad tym nie zapanuje.
Proszę we wszystkich sprawach zwracać się osobiście do niego.
Obiecuję, że każdy dostanie odpowiedź.
Pozdrawiam
Andrzej Kubieniec
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zapytanie
- Ponad rok temu
-
*** Konkurs Gwiazdkowy *** od Guns.com.pl
- Ponad rok temu