stronka www o Aikikai
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie do was drodzy Aikidowcy i nie tylko 8)
Czy moge niektore wasze wypowiedzi, teksty i fotki, wykorzystac przy tworzeniu stronki www mojego klubu Aikido? Tylko mnie odrazu nie skatujcie za to, ze chce was wykorzystac
Teksty, ktore sie na tym forum pojawiaja sa tak dobre, ze napewno mozna je zostawic na stronie...
Tak pozatym wkoncu klub bedzie mial porzadna [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat
Napisano Ponad rok temu
[małe literki]
Ale nie jestem z aikikai. Z punktu widzenia Aikikai być może głoszę herezje i najlepiej to mnie spalić na stosie. Więc sam rozumiesz to taka moja mała akcja dywersyjna
[/małe literki]
Napisano Ponad rok temu
Z punktu widzenia klubu część wypowiedzi się nadaje , ale część będzie straszną herezją.
Bedziesz musiał dobrze to przefiltrować by nie mieć przechlapane u Szefa. 8)
S.
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem to jest nonsens. Przepraszam za szok. :wink:
Napisano Ponad rok temu
To bedzie taki worek z kapusta.
mam rozwiazanie - fenix cytuj tylko WODZA :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Wasze opinie, przemyslenia, fotki itd......chetnie tam umieszcze po zgodzie autora oczywiscie 8)
Chce zrobic cos naprawde sensownego.......ze stylem, rozmachem.......cos czego nie bede sie pozniej wstydzil......
Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Feniks
Napisano Ponad rok temu
[mam rozwiazanie - fenix cytuj tylko WODZA :wink: 8)
Przyznaj sie _LM_ , co ty ode mnie chcesz? To Mikolaj przynosi prezenty pod choinke a nie ja 8)
Napisano Ponad rok temu
Przyznaj sie _LM_ , co ty ode mnie chcesz? To Mikolaj przynosi prezenty pod choinke a nie ja 8)
a co masz WODZU w podpisie??? co myslisz ja slepy i glupi jestem? dawaj mnie zaraz jakis prezencik piekniasty (np. katanke za 10000 w twardej walucie) i nie sciemniaj, bo mi sie listow na biegun nie chce wysylac...
8) :twisted: :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
iaido- towar deficytowy
- Ponad rok temu
-
Staz z Borowskim w Zarach
- Ponad rok temu
-
Made in Kunichiro