RITSUZEN i TAIKI-KEN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja Ci powiem ze nie wszedzie to trenuja...Poprostu kluby KK luż robia iken i to wszystko.Napewno dadzą sobię rade same...
Napisano Ponad rok temu
karateka a nie przyszlo Ci do glowy ze moze ktos chcialby wpasc do jakiegos klubu kk w ktorym to sie praktykuje i chociaz przyjzec sie, tak z czystej ciekawosci. co Ci szkodzi powiedziec gdzie sa takie kluby
no wlasnie....
Słuchaj ksiązkę piszesz co pracujesz dla SB.Poprostu kluby KK luż robia iken i to wszystko.Napewno dadzą sobię rade same ,gdyz na obóz letni majprzyjechac mistrz japońskiego iken i będzie bezpośredni przekaz wiedzy dot.iken-osu
po pierwsze pytam z ciekawosci po drugie ta informacja przydala by sie ludziom cwiczacym KK, ja mam swoj oryginal i jak ci pisalem chodzi tu tylko o ciekawosc...
pozdrawiam,
Dominik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
haha ha przeciez Kamikaze już odpowiedział ,gdzie trenują i robia to najlepiej.Komisja stylowa i centralne dojo KK mieści się z tego co pamiętam jeszcze w Krakowie i tam zawsze mozna przyjść .W piatki raz w miesiącu są szkolenia
a KAMIKAZE napisal:
Generalnie zainteresowanie Iken właśnie za sprawe tego źródła (Gdańsk) o którym pisał karateka. Te kilka dojo próbójące wprowadzać iken u siebie to te, które maja dobry kontakt z "Gdańskiem".
czy wiesz co to jest precyzyjna odpowiedz na pytanie?
Na muszę się pochalić ,że z tego co wiem może być narazie ich około 4-5 dojo
czyli ktore 4-5 oprocz twojego, Krakowa, Gdanska (zreszta w kazdym z tych miast jest kilka klubow...)?
pozdrawiam,
Domino
Napisano Ponad rok temu
haha ha przeciez Kamikaze już odpowiedział ,gdzie trenują i robia to najlepiej.Komisja stylowa i centralne dojo KK mieści się z tego co pamiętam jeszcze w Krakowie i tam zawsze mozna przyjść .W piatki raz w miesiącu są szkolenia
a KAMIKAZE napisal:
Generalnie zainteresowanie Iken właśnie za sprawe tego źródła (Gdańsk) o którym pisał karateka. Te kilka dojo próbójące wprowadzać iken u siebie to te, które maja dobry kontakt z "Gdańskiem".
czy co to jest precyzyjna odpowiedz na pytanie?
Na muszę się pochalić ,że z tego co wiem może być narazie ich około 4-5 dojo
czyli ktore 4-5 oprocz twojego, Krakowa, Gdanska (zreszta w kazdym z tych miast jest kilka klubow...)?
moze po prostu nie wiesz dokladnie? hmm ?
pozdrawiam,
Domino
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jakaś forma medytacji - coś jak zazen tylko na stojąco - tak ? I jakie korzyści ma to przynosić : psychiczne, fizjologiczne ?
Czy chodzi o poprawienie sprawności w walce, czy jest to jakaś technika relaksacyjna luźno związana z walką ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tematem tego mini seminarium będzie: przedstawienie głównych grup metod treningowych iken (yiquan).
Oczywiście zapraszamy karateków niezależnie od stylu, a z natury rzeczy (długoletnie związki yiquan/taiki-ken/kyokushin w Japonii) przedstawicieli kyokushinu.
Mini seminarium to połączenie treningu i wykładu. Obowiązuje obuwie na salę (tenisówki). Strój dowolny, luźny (sportowy lub zwykły).
Zgłoszenia na e-mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy jesteś wierny stylowi, od którego zaczynałeś?
- Ponad rok temu
-
ROYAMA I KAZUMI ODCHODZĄ Z IKO MATSUI
- Ponad rok temu
-
Co to jest CLICKER ?
- Ponad rok temu
-
Leo Lipinski
- Ponad rok temu
-
Virtual Reality, czyli co by było gdyby...
- Ponad rok temu
-
Nowy moderator
- Ponad rok temu
-
Wado-ryu
- Ponad rok temu
-
Rezygnacja z moderownia działu karate
- Ponad rok temu
-
Shidokan na nowym forum