bezsenność
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za duzo stresow i napiec. Trzeba sie przed snem zrelaksowac.
Zgadza sie. Ale jak sie tego pozbyć?
Napisano Ponad rok temu
Nie jedz przed snem nic ciezkostrawnego, obejrzyj lub zajmij sie czyms co wprawi cie w dobry nastroj, przewietrz pokoj ale nie tak by byl lodowaty tylko pelen swiezego powietrza, jesli palisz to nie rob tego przed snem a juz na pewno nie w zamknietym pomieszczeniu.
To tak kilka wskazowek ...
Napisano Ponad rok temu
Jak radzicie sobie z bezsennością? Co robićie przed snem? Znacie jakieś skuteczne sposoby? Ja ciągle sie niewysypiam.. Tylko bez odpowiedzi typu "poprostu wyłącz komputer".. :wink:
dobry seks przed snem to najlepsza pigułka nasenna. Tylko u dziewczyn jest na odwrót.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Asomia niestety jest czestym schorzeniem w ostatnich latach - moze to po czesci, ze ludzie sa coraz bardziej znerwicowani. W kazdym razie znajomy lekarz odradza leki - juz zdecydowanie lepiej jakas terapie - ale po pierwsze uregulowac sobie tryb zycia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest tak trudna i mecząca ,że padam max. po 1,5 h
Napisano Ponad rok temu
Jak radzicie sobie z bezsennością? Co robićie przed snem? Znacie jakieś skuteczne sposoby? Ja ciągle sie niewysypiam.. Tylko bez odpowiedzi typu "poprostu wyłącz komputer".. :wink:
dobry seks przed snem to najlepsza pigułka nasenna. Tylko u dziewczyn jest na odwrót.
Brand - gwarantuję Ci, że po kilku orgazmach kobieta uśnie nim zdążysz powiedzeć dobranoc.
Napisano Ponad rok temu
Odradzam srodki uspokajajace oraz nasenne. Z bezsennoscia jest tak, ze gdy czlowiek nie zwalczy jej przyczyn to samych skutkow nie mozna chemia usunac. Przy dluzszym braniu sytuacja moze sie poglebic.
Asomia niestety jest czestym schorzeniem w ostatnich latach - moze to po czesci, ze ludzie sa coraz bardziej znerwicowani. W kazdym razie znajomy lekarz odradza leki - juz zdecydowanie lepiej jakas terapie - ale po pierwsze uregulowac sobie tryb zycia.
No wiem..czasem jest tak,że jakieś sytuacje nas przerastają...Jadę na ziołowych :wink:
Napisano Ponad rok temu
Brand - gwarantuję Ci, że po kilku orgazmach kobieta uśnie nim zdążysz powiedzeć dobranoc.
jest taki kawal:
-Kiedy kobieta ma orgazm?
- A kogo to obchodzi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz racje Tafia tylko tutaj masz tez mniejsza skutecznosc ich dzialania. Wchodzi bowiem jeszcze kwestia indywidualna naszego organizmu - jak przyswaje niektore substancje itp Mozna sprobowac .. czemu nie.Ziolowe leki to chyba uspokajaja do pewnego poziomu, chodzi mi o to ze nie robia z Ciebie roslinki i pewnego poziomu "normalnego" nie przekraczaja, przynajmniej tak slyszalam.
Napisano Ponad rok temu
Kobiety podobno moga przezywac tzw orgazmy lancuchowe
tzn jeden za drugim taki ciag orgazmow to jest dopiero cos
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Takie tam Ziola :>
- Ponad rok temu
-
Adam znów lata.
- Ponad rok temu
-