Polskie Centrum JJ i JJ z Zielonej Góry
Napisano Ponad rok temu
Nigdzie nie moge ich znaleźć w sieci.
Czy ktos ma namiary na ich strony lub co najmniej adresy mailowe, które czasami odpisują?
Napisano Ponad rok temu
o jakie centrum jj ci chodzi o PCJJ Goshin ryu ?? jesli tak to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
udneroslon masz tu numer do niego: 607070426. Nazywa się Pru &zemysław Wojciuch. jest teraz u siebie, to co ci zasyłam spisałem z plakatu.
Panowie czytam wasze ,,meile'' są nudne piszecie o Sikorze pytanie czy go wogule znacie piszecie o stronie internetowej , on jej nie robi osobiscie tylko pewnie robi ja jakiśc leszcz społecznie i strona wygląda jak wyglada , a na koniec chcecie kontakt na Druciarka pewnie macie juz nie aktualny telefon ze względu że facet po swoich numerach w Szprotawie juz tam nie przebywa i po za tym z tego co sie orjetuje to polska Akademia JJ zawiesiła mu stopnie poniważ facet do dziś nie udokuentował posiadania swoich stopni a jego przygoda z ,, Bernaszewidze '' tez okazała sie pomyłką bo Druciarek twierdził ze w/w osoba nadała mu 7 dan a tu kicha facet sie wszystkiego wypar i stwerdził że niechce z gosciem mieć nic do czynienia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy jest mozliwe wykonanie techniki obrony jesli...........
- Ponad rok temu
-
4 medale Polakow w JJ na Mistrzostwach Swiata w Urugwaju
- Ponad rok temu
-
Otwarte Mistrzostwa Piastowa w Ju-jitsu - GALERIA
- Ponad rok temu
-
Jujistu w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Miecze japońskie Nihonto - Henryk Socha