Blanik:o)
Napisano Ponad rok temu
W ten weekend w Mistrzostwach Świata w gimnastyce sportowej, nasz JEDYNY zawodnik, czyli Leszek Blanik, "wyskakał" SREBRO
Gratulacje i poklon
POzdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
To wielkie osiągnięcie w tej wspaniałej dyscyplinie, ale czemu mieliśmy tylko jednego reprezentanta? :?
Napisano Ponad rok temu
c.d. dot. Blanika:
"Leszek Blanik zdobył srebrny medal gimnastycznych mistrzostw świata na przyrządach w swojej koronnej konkurencji - skoku przez konia. W wegierskim debrecenie Blanik uzyskał 9.675 pkt., przegrywajac jedynie z Chińczykiem Li Xiaopengiem, który otrzymał notę 9.818 pkt. Trzecie miejsce zajął inny reprezentant Chin Yang Wei - 9.631 pkt. Po pierwszym skoku Polak miał dużą szansę na zwycięstwo, ale nieznacznie gorsza druga próba przesądziła o wygranej Xiaopenga"
Napisano Ponad rok temu
Hej!!!
W ten weekend w Mistrzostwach Świata w gimnastyce sportowej, nasz JEDYNY zawodnik, czyli Leszek Blanik, "wyskakał" SREBRO
Gratulacje i poklon
POzdrawiam
KAsiaG
Gdzie ja sliszyalem to nazwisko ? Hmm.. kurna.. kolezanka mi cos mowila... a moze nie ? Gee.. musze sie dowiedziec 8) .
Napisano Ponad rok temu
Gdzie ja sliszyalem to nazwisko ? Hmm.. kurna.. kolezanka mi cos mowila... a moze nie ? Gee.. musze sie dowiedziec 8) .
Może brązowy medal na olimpiadzie w Sydney z 2000 roku :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak jestes na treningu na AWFie to Leszek cwiczy ledwie kilkanascie metrow od Ciebie, tylko w innej sali. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak jestes na treningu na AWFie to Leszek cwiczy ledwie kilkanascie metrow od Ciebie, tylko w innej sali. :wink:
Też trenowałem w tej sali Ech dawne czasy...
Jestem ciekawy czy dalej mają tam te genialne baseny wypełnione gąbkami :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Też trenowałem w tej sali Ech dawne czasy...
Jestem ciekawy czy dalej mają tam te genialne baseny wypełnione gąbkami :twisted:
Uwielbiam takie baseny. Mozna cwiczyc salta i w ogóle rzucac się do nich jak dziecko! skoczek
Napisano Ponad rok temu
Uwielbiam takie baseny. Mozna cwiczyc salta i w ogóle rzucac się do nich jak dziecko! skoczek
Ojj TAK suuuper zabawa - niestety teraz na AWFie sala z gąbkami jest w remoncie, ale jest jeszcze jedno przynajmniej miejsce w Warszawie, gdzie mozna sobie do woli poskakac saltka buuu niech to kolano mnie juz przestanie bolec bo juz mnie nosi na saltka i takie tam :wink:
Pozdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
Ojj TAK suuuper zabawa - niestety teraz na AWFie sala z gąbkami jest w remoncie, ale jest jeszcze jedno przynajmniej miejsce w Warszawie, gdzie mozna sobie do woli poskakac saltka buuu niech to kolano mnie juz przestanie bolec bo juz mnie nosi na saltka i takie tam :wink:
wiesz co, Kasia, kiedy czytam Twoje posty to mam wrażenie, że pisze to nastolatka. Albo masz taki młodzieżowy styl albo naprawdę masz 16 lat.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
trening silowy a walki ? jak to polaczyc ?
- Ponad rok temu
-
rowerem po miescie
- Ponad rok temu
-
Do BJJ i tajskiego jaki trening silowy najlepiej zastosowac?
- Ponad rok temu
-
Dania - Polska
- Ponad rok temu
-
Siła a prędkość
- Ponad rok temu
-
Amortyzacja piłkarzy Legii
- Ponad rok temu
-
Wisła Kraków-AC Parma 4:1
- Ponad rok temu
-
bolące palce stóp
- Ponad rok temu
-
Wielki sklep z odżywkami - www.cyberpaker.com - czy warto?
- Ponad rok temu
-
Joging
- Ponad rok temu