obrona przed kobieta...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proponuje wycinke i liscie :)
Zaznaczam ze mowie tutaj o kobiecie, ktora nie zachowuje sie jak na kobiete przystalo
Napisano Ponad rok temu
Choke, a dlaczego kobiecie nie przystoi atakowac kogos a facetowi przystoi? Co ty, masz podwojna moralnosc, czy co? 8O
Napisano Ponad rok temu
Ja widzialem taka akcje w lokalu, uwierz mi, ze nie chcialbys przytulic wtedy tej kobiety :) Kiedy wszystkie "normlane" metody przestaly skutkowac (wsciekle babsko nadal atakowalo i mieszalo goscia z blotem) chlopak nie wytrzymal, liść i KO
Tak samo bym zrobil. Jesli jest kobieta niech zachowuje sie jak kobieta. Zdania nie zmienie
PS. nie jestem zadnym damskim bokserem, mowimy tutaj o ekstremlanej sytuacji, albo ty albo ona :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
choke widzisz bicie po twarzy jest niemile? tz bic inna kobiete wiedzac ze samej by sie nie chcialo byc tam bita....szczegolnie jak Ona ma okulary...
jakies inne rozwiazania procz policzkowania
Napisano Ponad rok temu
Nie kopać w jaja.
Potwierdzam.
Jezeli zostaniesz zaatakowana - lej do bólu -szybko miękną
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marta... chcialbys trafic na mnie?
Napisano Ponad rok temu
to nie była personalna wycieczka do Ciebie tylko stwierdzenie ogólne że reprezentujesz grupę koniet co to kobiecości do tego nie mieszają..a że Ty to inaczej odebrałaś to już nie mój problem tylko tfuj...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
noo i wracajac do topicu - jesli chodzi o bicie sie z babą, to mam świadomość, ze może być równie nieprzewidywalna jak ja .........
No i oczywiście włosy, to chyba podstawowy chwyt, gdy leją się baby.....ale nie zastanawialam sie jeszcze jak sobie z tym poradzić... hmm ale pomyśle..
Pozdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dlaczego cierpia niewinne dzieci?
- Ponad rok temu
-
ty i twoja kobieta
- Ponad rok temu
-
zachowanie kobiety na ulicy
- Ponad rok temu
-
Poradniki dla kobiet do ściągnięcia
- Ponad rok temu
-
(OT) Dlaczego kobiety wychodzą za mąż?
- Ponad rok temu
-
kobieta vs mężczyzna
- Ponad rok temu
-
sposob na obrone przed napadem
- Ponad rok temu
-
Kobieta broni się przed pijaczkiem - true story!
- Ponad rok temu
-
kobiece dylematy
- Ponad rok temu
-
Strój kobiet a samoobrona.
- Ponad rok temu