Pomocy
Napisano Ponad rok temu
P.S Prosze o wyrozumialosc jestem jeszcze zielony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi się wydaje, że należałoby zacząć od tego, dlaczego właściwie cię zaczepiają i gdzie? Może wystarczy omijać pewne miejsca?Siema ludzie!!!Mam problem.Chcialem zapisac sie na jakas sztuke walki poniewaz mam dosyc tego iz jakies drechy zaczepiaja mnie na ulicy i chca tluc bo nie chce im oddac telefonu,drobnych itp.
Napisano Ponad rok temu
Mi się wydaje, że należałoby zacząć od tego, dlaczego właściwie cię zaczepiają i gdzie? Może wystarczy omijać pewne miejsca?
1.Ostatnim razem najarany gosciu (agresywne wielkie bydle), po prostu szukal zaczepki ale go rowno olalem i obeszlo soe bez kontaktu fizycznego, mimo to strachu sie najadlem.
2.No i rzecz sie dzieje w szkole.Gosc (3 klasa liceum) ostro sie pchal do szatni przyokazji potracajac kilka dziewczyn, wtedy powiedzialem mu zeby sie tak nie przepychal i to go troszke wkurzylo... ...wywiazala sie przepychanka i gdyby nie jakis typ z jego klasy moglo byc krucho
Bylo jeszcze kilka przypadkow typu wracasz do domu i wyskakuje typ z pytaniem skad jestes?, masz 2 zlote?,ktora jest godzina? z ktorych wyszly krzywe akcje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Czepiacie sie mlodziezy , ktora jako sila narodu moze wiecej.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Bylo jeszcze kilka przypadkow typu wracasz do domu i wyskakuje typ z pytaniem skad jestes?, masz 2 zlote?,ktora jest godzina? z ktorych wyszly krzywe akcje.
Na takie pytania są proste odpowiedzi, mianowicie odpowiadzasz że jestes z Marsa nie dysponujesz więc ziemskimi pieniędzmi, a czas na Mrsie mierzy się w jednostkach nieprzeliczalnych na ziemskie godziny, a tak poważnie poszukaj sekcji MA w swoim mieście i wybierz się na treningi żeby zobaczyć co i jak wygląda.
Napisano Ponad rok temu
Po drugie zadne sztuki walki na takich typow nie pomoge, poprostu jak sie wyglada na osobe ktora jest powazna itp to raczej nie ruszaja, jak jest odwrotnie to nie ma bata zeby sie nie czepili. Wiem bo jeszcze 3-4 lata mialem podobno sytuacje.
Po trzecie jesli juz dojdzie do bojki to zwroc uwage na to ze przewaznie nikt nie idzie sam na zarobek, a taki co sie rzuca na dzieciaka o 2 zlote nie jest zlodziejem, tylko zwykle heleniarzem, ktory koluje na cwiare helu, a wiec rozwaz czy ci sie oplaca rzucac na taka chodzaca fabryke chorob do hiv wlacznie.
A i jak wszyscy reklamuja tutaj swoje sztuki walki to ja nie bede gorszy zapisz sie na kyokushin, na leszczy powinno wystarczyc, jak chcesz sie rzucac na TB '95 to zadna sztuka walki ci nie pomorze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zartowalem.
No to polecam sekcje kyokushina na Kobielskiej. blisko, ja tam trenuje.
Gdzie chodziles do szkoly?? jeszcze sie okaze ze ze mna do klasy chodziles )))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mimo wszystko zachecam do treningow kyokushin na kobielskiej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
niekonwencjonalne ćwiczenia;))
- Ponad rok temu
-
Duszenia, jak wytrzymac ?
- Ponad rok temu
-
Filozofia czy mistycyzm
- Ponad rok temu