AIKIDO o poranku, gdzie w Wa-wie?
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia
MIKE AIKI
Napisano Ponad rok temu
Poważnie, to z tego co wiem to obecnie chyba nie ma takiej opcji.
S.
Napisano Ponad rok temu
Aiki
ps poloze sie pozniej
Napisano Ponad rok temu
temat poruszony tutaj ważkim jest - wyjaśniam co następuje:
o 17, 19 czy 20 zawsze coś może nam zaburzyć grafik (związanego z pracą, natłokiem zajęć czy też nagłą zachcianką żony :wink: ) co uniemożliwi udanie się na wyczekiwany od rana trening.
godzina 6-7 rano na trening jest the best - nic wtedy nie wypadnie, nikt sięz nami nie chce umówiać na spotkania, żona śpi i przy okazji mniej jest w domu zdań typu "a wieczorami to wiecznie cię nie ma w domu tylko łazisz na to swoje aikido" :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Seniores treneres!
temat poruszony tutaj ważkim jest - wyjaśniam co następuje:
o 17, 19 czy 20 zawsze coś może nam zaburzyć grafik (związanego z pracą, natłokiem zajęć czy też nagłą zachcianką żony :wink: ) co uniemożliwi udanie się na wyczekiwany od rana trening.
godzina 6-7 rano na trening jest the best - nic wtedy nie wypadnie, nikt sięz nami nie chce umówiać na spotkania, żona śpi i przy okazji mniej jest w domu zdań typu "a wieczorami to wiecznie cię nie ma w domu tylko łazisz na to swoje aikido" :-)
I oto mi właśnie chodziło, poza tym uważam,że rano mam największy power i taki trening daje potem siłę na cały dzień. Szkoda jednak,że mało osób ma do tego takie podejście. Oczywiście ja również nie prowadzę trybu klasztornego mnicha aczkolwiek te 3 razy w tygodniu jak położę się wcześnie i zerwę się o brzasku to tylko wyjdzie na zdrowie. Liczę,że Centrum Aikikai jednak wprowadzi te poranne treningi. Do ukonstytuowania się takiej grupy potrzebny jest akces conajmniej 16 osób.Szczegóły na stronie http:/www.aikido.waw.pl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
krótka relacja ze stażu z Tamura sensei we Frankfurcie/Menem
- Ponad rok temu
-
Akido czy może coś innego???
- Ponad rok temu
-
Inne style
- Ponad rok temu