Ceny abada i koszulek
Napisano Ponad rok temu
Czy abada są zrobione z jakiegoś ekstra materiału? (bo muszę przyznać, że jak dowiedziałem się, że będzie to dla mnie wydatek rzędu 160 zeta, to do dziś spać nie mogę )
Jestem na to szczególnie wyczulony, gdyż np. gacie do kung fu mam za 20 złotych,a są bardzo dobre - niejedno już przetrwały, łącznie z przeciąganiem się po linach w lesie 8)
Czekam na opinie
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie to wszytsko jest w capoeira drogie poczynając od samych treningów na różnych gadżetach kończąc. Mysle że jest to spowodowane tym że capo jest nowością w Polsce ,a wszystko co nowo jest na ogół drogie
Napisano Ponad rok temu
No właśnie jak nazywa sie materiał na abady i z czego jest zrobiony??? :turn-l:Czy abada są zrobione z jakiegoś ekstra materiału?
Napisano Ponad rok temu
No właśnie jak nazywa sie materiał na abady i z czego jest zrobiony??? :turn-l:Czy abada są zrobione z jakiegoś ekstra materiału?
Poliamid lub poliester.
Ostatnie oryginalne abady, które Inst. Sem Memoria przywiózł z Barzyli kosztowały 80 zeta. Berimbauy po 100 zeta. Wcale nie jest tak drogo.
A jakość pierwsza klasa.
Napisano Ponad rok temu
a co do tego stroju, to u nas dobok do cwiczen kosztuje od 200 zl w zwyz :? no ale w takim stroju fajnie sie wyglada A jezeli kupicieza granica to wyjdzie was wszystko jeszcze taniej...bo to ta Polska taka przedrozona
Napisano Ponad rok temu
a co do tego stroju, to u nas dobok do cwiczen kosztuje od 200 zl w zwyz :? no ale w takim stroju fajnie sie wyglada A jezeli kupicieza granica to wyjdzie was wszystko jeszcze taniej...bo to ta Polska taka przedrozona
Madzia w WTF takie drogie są doboki? Ja swój kupiłem za 108 zł 8O
Napisano Ponad rok temu
no w zasadzie sa najtansze za 120 zl, ale to sa takie co po kilku praniach sie kurcza
Napisano Ponad rok temu
no w zasadzie sa najtansze za 120 zl, ale to sa takie co po kilku praniach sie kurcza
To nie lepiej kupic 2 takie tyle ze troche za duze (niech sie troszke skurczy), niz jeden taki co sie nie kurczy?
Napisano Ponad rok temu
ale takie drozsze sa ladniejsze :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - dość duży asortyment (chociaż tylko w zakresie odzieży) i bardzo tani (w porównaniu do innych sklepów), sam bym sobie coś kupił, ale jeszczem za biednyO właśnie a moze znacie jakies dobre stronki gdzie mozna kupic gadzety capo???
Napisano Ponad rok temu
Widziałem już tę stronkę i zgadzam się w 100% z Tobą, szczególnie fajne sa spodnie . A nie wiesz czy w Polsce coś takiego istniejehttp://www.capoeira.com/store/
Napisano Ponad rok temu
Widziałem już tę stronkę i zgadzam się w 100% z Tobą, szczególnie fajne sa spodnie . A nie wiesz czy w Polsce coś takiego istniejehttp://www.capoeira.com/store/
Właśnie szukałem, szukałem i nic znaleźć nie mogłem
A przynajmniej w internecie nic takiego nie ma
Trza chyba będzie sprowadzać gacie z zagranicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz za zestaw płacimy "tylko" 185 zł 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla początkującego mogą być ,zreszta jak każdy dres.
Ale jeżeli pojedziesz na batizado to musisz mieć już spodnie ze szlufkami żebyś miał gdzie cordao przytroczyc.
Abady możesz sobie uszyć samemu jednak dobry materiał trudno jest znaleźć. Miare możesz zdjąć z innych oryginalnych abad
Napisano Ponad rok temu
Slyszalem ze moze byc z poliesteru i bawelny - takie tez sa na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale troche za drogie A u mnie nie ma zadnego sklepu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Problem: Naciagniety miesien uda
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Tarnowie??????
- Ponad rok temu
-
Ciekawy artykuł
- Ponad rok temu