Dieta cud! 4 miesiace i z glowy!
Napisano Ponad rok temu
Genialne!
My sie tutaj meczymy latami, a tutaj taka okazja...
i bjj i tkd i techniki interwencyjne
i logo vortalu...
Napisano Ponad rok temu
SaszaK, ty zamazałeś kontakt? Podaj, kupa ludzi chce się zapisać.
Napisano Ponad rok temu
Ja zamazałem, bo chcę być pierwszy i najlepszy.Co za ludzie....
SaszaK, ty zamazałeś kontakt? Podaj, kupa ludzi chce się zapisać.
Napisano Ponad rok temu
Pełne logo to:Genialne!
i logo vortalu...
ale ten rysunek wzięty z dawnej strony bjj polska, sam szparowałem, ale ja go "wyszparowałem" z tła macaco.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
PS. Nie wierzcie w kursy czteromiesieczne, chyba, ze to preludium do normalnych treningow. Jeszcze refleksja ogolna - widzialem wiele kursow adresowanych m.in. do biznesu. Mam znajomych bzinesmenow. Jeden z nich lubi nawet tzw. sztuki walki. Ale sam reka w tym kierunku nie ruszy, bo i po co? Poplywa sobie w swoim basenie, pogra wlasnie w squasha, tenisa, a reszte sportow uwaza i slusznie za szkodliwe dla zdrowia.
A czy jest bezbronny? Obrone zapewniaja mu po pierwsze pieniadze i reputacja zamoznego i... ochroniarze. Ostatnio zatrudnil nawet mojego kumpla wg mnie nie tylko najlepszego fajtera w regionie, ale i inteligentnego goscia. Poza tym bisnesmeni nie bywaja w miejscach gdzie sie bije w twarz wieczorowa pora.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znaczy pewnie sciema niezla..
Napisano Ponad rok temu
tenis, a squash tymbardziej są przecież bardzo szkodliwe... ten cały "łokieć tenisisty" o którym sie mówi nie jest wymyślony. sam przez 2 lata ostro grałem w tenisa, ale zrezygnowałem właśnie z tego powodu, z moim łokciem było źle i coraz gorzej...w squasha, tenisa, a reszte sportow uwaza i slusznie za szkodliwe dla zdrowia.
Napisano Ponad rok temu
inteligentnego goscia. Poza tym bisnesmeni nie bywaja w miejscach gdzie sie bije w twarz wieczorowa pora.
K_P
Bywają.
To trochę przypomina sytuację z filmu Fight Club. Dobrze jest czasem powalczyć i rozładować stresy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tutaj koles ma sie nauczyc jak nie dostac w pape na ulicy od przecietnego pijaczka a nie jak zostac instruktorem mma.. chyba
Napisano Ponad rok temu
Train with Paul...
Give me two days, and I can turn you into a fully competent streetfighter with the same system I teach the Navy Seals!
to ze strony:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pies a samoobrona
- Ponad rok temu
-
TAXI!!!!!!!!!!