Samuraj - bylo ?
Napisano Ponad rok temu
ostatnio przy okazji zakupow w Empiku (Icewind Dale 2 - fajna gierka- polecam) zaszedlem do dzialu czasopism i zauwazylem Samuraja - nie wiem czy nowy - nie zwrocilem uwagi na date , lecz na artykul redaktora.
Dotyczyl on bardzo dawnej sprawy , czyli Karol Matuszczak vs. pan Sliwka . Ktos to czytal? bo ja nie wiem co powiedziec :?
Napisano Ponad rok temu
Z tego co do mnie doszlo to autor tekstu opisal "najazd" pana karola na swoja szkole i ordynarne zachowanie jednej czy 2 osob z tej grupy. Ale to tylko z 2 czy 3 reki info wiec nei wiem. Notabene to temat byl juz poruszany [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Napisano Ponad rok temu
drogi Hascie , masz dosc dokladne informacje.
o ile pamietam to bylo cos takiego :
Karol Matuszczak i jego uczniowie (lub przyjaciele , lub i to i to) przyjechali do dojo redaktora. NIe zastali go , a trening prowadzil zastepca. Podal on nr telefonu redaktora , po czym Karol Matuszczak zadzwonil do niego koniecznie chcac sie z nim spotkac , przy czym byl oburzony iz redaktor nie pamieta kto zacz. Probowal dowiedziec sie o adres domowy ,nie dostal go , wiec rozmowa sie skonczyla czyms w stylu: ja tak tego nie zostawie , po czym Karol Matuszczak z przyjaciolmi opuscili dojo redaktora , zostawiajac mocz na korytarzu i uszkadzajac dzwonek chinski (?). Po reakcji wlasciciela budynku (telefoniczna rozmowa) Matuszczak obiecal iz zaplaci 50pln w ramach pokrycia szkod , przy czym pieniadze te jeszcze nie dotarly.
To tyle - tak pamietam , czytalem piate przez dzesiate bo bylem z dziewczyna. Jezeli do mego opisu wkradly sie bledy - serdecznie przepraszam. NIe kupuje Samuraja - nie mam kaski na takie rzeczy wiec nie moge byc dokladny
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Treningi rano
- Ponad rok temu
-
Wasz pierwszy raz...
- Ponad rok temu
-
Z czym łączyć?
- Ponad rok temu