Subkultura?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
palca :wink:
taki krzywy! i stwardniałe dłonie od bębna i pandeiro... ach nie ma jak kobiecość w sporcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw. uwazam ze jestes przewrazliwiony i przestan sie cackac z Twoimi stópkami baletnicy (heh, taa, baletnica wazaca jakies 80kg, z konskim kopytem)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw. najwieksza zadziora w sekcji troszczy sie o zdrowie (moze nawet i innych )... niezly hardkor
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
myślę, że jedynym moim nawykiem z capo jest wybijanie rytmu na płaskiech powierzchniach i nucenie "cici tą tą" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i jeszcze jedno chce dodać: zauważyłam, że mężczyźni i kobiety stale przez dłuższy czas trenujący capo zaczynają nabierać charaterystycznej sylwetki.... zgodzicie się ze mną?
Garb i seksowny brzuszek 8)
Napisano Ponad rok temu
hyhy w takim razie chyba za krótko ćwiczę, bo ani garba, albo wyjątkowo seksownego brzuszka nie posiadam
natomiast rączki i udka mi się wyrzeźbiły i wzmocniły. bardzo wyraźnie u capoeiristas rysują się mięśnie rąk, szczególnie barków i przedramion oraz mięśnie przykręgowe...
no i stópki, którymi można ziemię orać
ktoś się nie zgadza
Napisano Ponad rok temu
hyhy w takim razie chyba za krótko ćwiczę, bo ani garba, albo wyjątkowo seksownego brzuszka nie posiadam
natomiast rączki i udka mi się wyrzeźbiły i wzmocniły. bardzo wyraźnie u capoeiristas rysują się mięśnie rąk, szczególnie barków i przedramion oraz mięśnie przykręgowe...
no i stópki, którymi można ziemię orać
ktoś się nie zgadza
Ojjj ja się zgadzam Szczera prawda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Chetny/a do prowadzenia treningu
- Ponad rok temu