skad to brac.
Napisano Ponad rok temu
mail:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
sluchajcie, dysponuje dostepem do 1 mega stalki praktycznie non stop i chcialbym sobie sciagnac troche pelnych filmow (nie urywkow) z ufc'ow. troche juz mam ale jest to tak malo ze nawet nie proponuje wymiany...mam za to kupe nowych filmow. jakby mi ktos podbil na maila jakiegos ftpa czy cos , jakies propozycje, bylbym b. wdzieczny.
mail:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a ja bylbym wdzieczny jakby ktos walna te dane tutaj
Napisano Ponad rok temu
dc jak zwykle:
10mbit-5.myftp.org
i pamietaj zawsze o slocie dla vojtexa:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W konfiguracji DC: Maximum simultaneous uploads: XNiech ktos napisze, co to sloty. Zawsze wymagają ileś tam giga udostępnionych i ileś slotów.
Czyli udostępniasz X połączeń do siebie. Oczywiście to zależy od łącza. Na 128 kbit nie ma co ustawiać np. na 10, bo ludzie będą mieć dostępne po 1,28 kbit czyli 1,6 KB.
Napisano Ponad rok temu
W konfiguracji DC: Maximum simultaneous uploads: XNiech ktos napisze, co to sloty. Zawsze wymagają ileś tam giga udostępnionych i ileś slotów.
Czyli udostępniasz X połączeń do siebie. Oczywiście to zależy od łącza. Na 128 kbit nie ma co ustawiać np. na 10, bo ludzie będą mieć dostępne po 1,28 kbit czyli 1,6 KB.
Slaszysz ja jestem bardziej nawet tepy w te klocki... ja nie wiem gdzie ja mam to wklepac, znaczy jakiego programu w ogole uzywac
HELP, HELP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
voj: dz za info wbije sie tam jakos przy okazji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do tego, na którym ten użytkownik siedzi. Nie ma wyszukiwania pomiędzy hubami.Ale żeby podjął transfer, to trzeba być podłączonym to danegu huba, czy też DC sam szuka użytkownika?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do tego, na którym ten użytkownik siedzi. Nie ma wyszukiwania pomiędzy hubami.Ale żeby podjął transfer, to trzeba być podłączonym to danegu huba, czy też DC sam szuka użytkownika?
Slaszysz please help, jaki program?! ja to zupelnie zielony jestem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
direct connect. to taki rodzeaj p2p ale imho lepszy niz kazaa na przyklad. wpisz direct conncect albo neo modus do przeszukiwarki i ci znajdzie na bank.
dzieki, nareszcie ktos sie zlitowal, wpisalem direct connect ale jak odpalam to on mi kaze udostepnic conajmniej jeden mega wlasnych zbiorow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 40 Vendetta
- Ponad rok temu
-
Kontuzje, kontuzje ..
- Ponad rok temu
-