Od niedawna chodze na thai box (4 treningi
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Pozdrawiam wszystkich bokserow :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piotrek- teorie znalem, lepsza praca nog, dobre uderzenia itp. Ale kurwa nie wiedzialem, ze to taka rzeznia bedzie
:twisted:
:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie Piotr, tylko wydawalo mi sie, ze psychicznie jestem nastawiaony na takie zdarzenie. Nie uwazalem Was za oszolomow bo sam mialem podobne zdanie (m.in. stad Shidokan). No ale teoria i praktyka to dwie rozne sprawy 8)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze jak sie spotkamy bedziesz mogl nas duzo nauczyc!
Napisano Ponad rok temu
Nie mysl za duzo . Jak bedziesz probowac z dobrym bokserem aikido to dlugo niepowalczyc.Jarek- wlasnie myslalem o aikidio... jakbym przechwycil mu reke... dzwigienka... zakrecilbym nim troche... chyba tak zrobie... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mysl za duzo . Jak bedziesz probowac z dobrym bokserem aikido to dlugo niepowalczyc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale trener rozmawial wczesniej ze mna i wiedzial, ze cwiczylem karate przez jakis tam czas. No i mi pokazal gdzie moge sobie to karate wsadzic
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i mi pokazal gdzie moge sobie to karate wsadzic
:wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pieprzycie jak potłuczeni. Nazwijmy to co robimy rakieta i róbmy wszystko aby nie dostać wpierdol. Ja myślę, że to żadna jest polityka wielka czy strategia. Każdy strzał po pysku daje nam do myślenia i skłania do reakcji następnym razem. Uczymy się przez pokaz instruktorski (o ile dobry jest), przez sparowanie z innymi kolesiami, oprzez wymiane dościwadczeń (najlepiej ręczno-nożną
)
Mnie się już znudziły hasła a to lepsze od tamtego - trenujmy to co jest optymalnym sposobem na ratowanie własnej dupy i będzie syćko piknie.
Napisano Ponad rok temu
Pieprzycie jak potłuczeni.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu