Nowe odkrycie Stereohydratu kreatyny - obecnie najmocniejsza i najbardziej zaawansowana forma kreatyny na rynku!!!
Napisano Ponad rok temu
Żeby sprawdzić działanie stereohydratu poddaliśmy próbie 100 ochotników podzielonych na dwie grupy po 50 osób, polegało to na tym że testerzy brali suplementy przez okres 6 tygodni. Grupa pierwsza brała znany stak kreatynowy z wyższej półki, natomiast grupa druga brała stereohydrat. Wyniki badań były zaskakujące! Osoby w grupie pierwszej zwiększyli swoją wagę ciała średnio o 6.28 KG, siłę średnio o 9,32% Natomiast grupa zażywająca sterohydrat zwiększyła swoją wagę ciała średnio o 10,34 KG a siłę 16,43% !!! U drugiej grupy nie odnotowano żadnych negatywnych skutków ubocznych po za lekkim bólem głowy. Ból głowy odczuwało 17 testerów z 50, spowodowane jest to mocnym działaniem kreatyny i ogromnej pompy mięśniowej, również u osób zażywających stereohydrat zauważano także zwiększony poziom wolnego testosteronu o ponad 50% oraz lepsze ich samopoczucie - to czyni stereohydrat nr. 1 na świecie w śród suplementów kreatynowych. Pewien znany kulturysta który nie chciał ujawnić swojej tożsamości powiedział tak: "To świetny produkt! nigdy w życiu nie spotkałem się z tak mocno i szybko działającym suplementem, śmiem twierdzić że w działaniu dorównuje nielegalnym sterydom! A przy tym nie ma skutków ubocznych".
Stereohydrat jest jeszcze w fazie testów i jeszcze nie wiadomo która firma będzie chciała kupić patent na tą formę kreatyny (z nieoficjalnego źródła podobno trwają licytacje). Nowa kreatyna powinna się pojawić za jakieś 2-3 miesiące na rynku i będzie to preparat tylko i wyłącznie dla osób powyżej 18 roku życia ponieważ tak silny produkt może być stosowany tylko i wyłącznie przez osoby odpowiedzialne! Stereohydrat będzie nieco droższy od staków kreatynowych obecnych na ryku gdyż wytworzenie takiej formy kreatyny jest bardzo długim i czasochłonnym procesem poddawanych w najnowszych laboratoriach.
źródło: Perfect Body
tłumaczenie: Paweł Nowak
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Nom zobaczymy jak to będzie zastanawia mnie jaka firma ją kupi
Mam nadzieje ze nie MuscleTech bo wtedy to bedziemy placic jak za zboze
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze nie MuscleTech bo wtedy to bedziemy placic jak za zboze
Slyszalem ze stereohydrat narazie jest dostepny tylko dla smietanki kulturystycznej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten już się porywa na takie mocne rzeczy No koks z CiebieMuszę na to zapolować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...?showtopic=5702
Napisano Ponad rok temu
Slyszalem ze stereohydrat narazie jest dostepny tylko dla smietanki kulturystycznej
Jak widać Mac wszystko załatwi
Napisano Ponad rok temu
Stereo to ja mam w glosnikach
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ex Ty zartownisiu Prima Aprilis i wszystkich powkrecal
Stereo to ja mam w glosnikach
O kurwa co nabita Stereohydrat Następnym razem napisze o dolbydigitalhydracie nie mogę idę stądA Van już zamówił a teraz mu mówicie że to ściema była jakaś ?? Teraz mu oddajcie piniondze złodzieje wy
Napisano Ponad rok temu
Ja mam pomysł na prima aprilis na za rok full HD creatineO kurwa co nabita Stereohydrat Następnym razem napisze o dolbydigitalhydracie nie mogę idę stąd
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
No szkoda trochę Vana ze kasę w błoto wywalił,ale będzie miał nauczkę żeby nie brać supli dla dorosłych,przecież wyraźnie pisało ze od 18 roku życiaA Van już zamówił a teraz mu mówicie że to ściema była jakaś ?? Teraz mu oddajcie piniondze złodzieje wy
Napisano Ponad rok temu
No szkoda trochę Vana ze kasę w błoto wywalił,ale będzie miał nauczkę żeby nie brać supli dla dorosłych,przecież wyraźnie pisało ze od 18 roku życia
po raz pierwszy sie wkrecilem w prima aprilis
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.