Co brac lepiej , lub czy nie brac wogole .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam was , chcialbym sie zaradzic co lepiej brac ,a jak nie brac to dlaczego , mianowicie cwicze 4 misiące regularnie MAm 15 lat , od dwoch tygodni jestem na diecie są efekty no wlasnie chcialbym lepsze efekty xD . Zbliza się sezon letni , wiec mam zamiar zrobic cykl kreatyna , dekstroza , i mass xxl , lub nitrobolon energizer z mass xxl , ktory z tych cykli polecacie bardziej ? Zalezy mi na szybkim przybyciu na masie a co najwazniejsze zbudowania masy miesniowej . I czy moge juz w tym wieku brac takie suple , z gory dzieki za odpowiedz ;] Pozdrawiam ALL ^^
kreatyny raczej nie
uzupelnij diete Białkiem
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co bylo by bezpieczne dla mnie i nie zaszkodzilo by zdrowiu ;]
Napisano Ponad rok temu
do tego na uzupelnienie gainer + bialeczko, mozesz jeszcze ewentualnie dolaczyc Aminokwasy
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
To mono tez jest dobre.Nie wiem co ludzie mają z tym trec'iem,szczegolnie początkujący.Są w tej cenie lepsze kreatyny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale ogólnie zawsze jakktoś po coś sięga pierwszy raz to trec,to mnie zastanawia.Co do mono z treca to się nie wypowiadam.
Tak mi się zdaje że najczęściej wciskają w sklepach Ci sprzedawcy odżywki firm treca i olimpa No i tego jest chyba w sumie w sklepach sporo
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
No i Fitmaxa tez wciskająTak mi się zdaje że najczęściej wciskają w sklepach Ci sprzedawcy odżywki firm treca i olimpa No i tego jest chyba w sumie w sklepach sporo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Acha dzięki za rade ;] Pozdro
Ja na Twoim miejscu zamiast mono to inwestowalbym w gainery, kreatyna nie da Ci masy, gainer + dieta + dobry trening = miesnie
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No okej , ale przecierz gainer uzupelnia dietę dzieki ktorej mase nabiore no i plus dobry trening ta masa na miesnie sie zmieni . Czyli twierdzisz ze zakup kreatyny bedzie bezsensowny ?? Mi sie wydaje ze gainer + kreatynka = jeszcze lepsze efekty niz na samym gainerku ;] . ?
Jak zaczalem swoja przygode z odzywkami to bylem tak niedoinformawany ze az wstyd sie przyznac. Kupilem sobie kreatyne (swoja droga z Trec'a i myslalem ze bede duzy po tym. Fakt jest taki ze schudlem, bo nie mialem diety
Kreatyna nie da Ci masy, zwieksza sile co przy dobrym treningu i diecie = przyrosty. Jestes mlody dopiero zaczynasz wiec ja bym wszystkie fundusze ulokowal w gainerach a za jakis czas jak zobaczysz ze nie ma przyrostow, to kupilbym monohydrat kreatyny - cos slabszego na poczatek np Fitmaxa. Jestes mlody Twoje hormony szaleje masz wysoki poziom testosteronu, moim zdaniem wiele osiagniesz na diecie na poczatku
Gainer ma w sobie weglowodany, bialko, etc. Bialko to podstawowy budulec miesni - bez bialka nic nie osiagniesz. Weglowodany = masa, od tego ludzie tyja. Kreatyna to tylko stymulant, ale zdziala za wiele jak nie dostarczysz budulca czyli bialka, wegli, tluszczy. Aha i pamietaj, nabieranie masy to jest proces dlugotrwaly.
Zacznij spozywac duze ilosci bialka i wegli (dieta + gainer) a po miesiacu zobaczysz roznice Tyle ode mnie , zrobisz jak uwazasz
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za jakis czas zobaczysz ze efekty nie beda przychodzic tak latwo i wtedy mozna
szarpnac sie na krete zeby pchnac Cie do przodu.
A pozatym zrob jak chlopaki mowia i rosnij