Co to ma znaczyć -szantaż ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Styl nie ma nic do tego - znajdz dobrego trenera.
Jak juz mu tak zalezy na reklamie i Waszej pomocy to powinien zebrac wszystkich starszych i poprosic - Panowie pomozcie mi - bedzie wiecej osob bedzie lepiej dla sekcji albo cos w tym stylu ale nie nakazywac - bo inaczej nauczy sie wyslugiwac innymi i nie tylko radnym zostanie a moze i na posla bedzie kandydowal 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nazwijmy to po imieniu: wyzysk. A wyzysk jest oznaką braku szacunku dla ćwiczących, a przecież w tej szkole tyle mówi się o szacunku...
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego mnie nie dziwi start Lamota w wyborach samorządowych?
Może dlatego, że Kubacki kandyduje na prezydenta Wrocławia z
poparciem UW i Samoobrony?
A Lamot z jakiej listy startuje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobrze że on tylko o ulotki "prosił" a nie żeby mu mieszkanie odnowić oczywiście za wasze pieniążki
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podejrzewam, że sprzeciw skończyłby się karą fizyczną, bo zwykle tak się kończy...
!!!???
kary fizyczne? Jakie na przyklad?
Czy to jest w ogole zgodne z prawem, zeby jakis nie spokrewniony
czlowiek mlodym ludziom kary fizyczne wymierzal?
Ja sie z czyms takim stykalem w czasach komuny (bo wtedy
zdarzalo mi sie cwiczyc karate po roznych takich sekcjach
roznych kyokushinow itd.) i wtedy faktycznie bylo to norma,
ale sadzilem ze w panstwie w ktorym dziala prawo wymierzenie
kary fizycznej nie jest juz mozliwe i ze to juz jest historia.
Nadal sie robi takie rzeczy? Autentycznie jestem w szoku.
Pawel Drozdziak
Szkola Walki Wrecz Hoenkai
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pepe, masz tą ulotkę? Mógłbyś ją dla mnie zeskanować i przysłać? Jestem ciekawa, jaki Jacek Lamot ma program wyborczy.
Nie niestety nie mam tej ulotki bo sie poprostu nie frajerowalem w ich roznoszenie nawet ich do lapy nei wzialem(bo mi ich narazie nie dawali) ale nie dlugo w ciagu 2 tygodni beda rozdawane na biskuinie bodajze zreszta napewno beda sie gdzies walac !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie niestety nie mam tej ulotki bo sie poprostu nie frajerowalem w ich roznoszenie nawet ich do lapy nei wzialem(bo mi ich narazie nie dawali) ale nie dlugo w ciagu 2 tygodni beda rozdawane na biskuinie bodajze zreszta napewno beda sie gdzies walac !
Cześć Pepe, no szkoda, jak dostaniesz jakąś, to przypomnij sobie o mnie
Co do Twoich wątpliwości - moim zdaniem nie jest to powod, aby rezygnować z treningów. Jeśli nie chcesz rozdawać ulotek, to powinieneś grzecznie odmówić. Jeśli karę pompek uważasz za niesłuszną, powiedz o tym sensejowi, ale po treningu (nie przy ludziach, bo niektórzy nie lubią, jak publicznie podważa się ich autorytet ). Moim zdaniem nie warto rezygnować, bo Lamot jaki jest, niech mu będzie, nie jest doskonały, ale jako trener sprawdza się. Co do tych metod - tez się nie zgadzam, ale IMHO po prostu można odmawiać wykonywania pewnych rzeczy i tyle - mnie jeszcze nikt za to z żadnej sekcji nie wyrzucił.
Dla mnie podstawowym minusem tego klubu jest zbyt duża liczba ćwiczących, na drugim miejscu - przesadna dyscyplina i te "kary".
Co do sekcji kyoukushin we Wrocku - ja wiem o co najmniej jednej alternatywnej do WKKK. Szczegółowe wszelkie info - wiadomo, gdzie DH Feniks, V piętro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MA w okolicach ursusa
- Ponad rok temu
-
Kickboxing
- Ponad rok temu
-
Treningi noza w Warszawie - chetni i bardzo chetni
- Ponad rok temu
-
Shotokan vs Kickboxing
- Ponad rok temu
-
"Obudzenie w sobie skurwysyna" , przed zawodami. .
- Ponad rok temu
-
Walki zadaniowe
- Ponad rok temu
-
Partyzant od tylu - czy mozna przewidziec ?
- Ponad rok temu
-
Polski Związek Brazylijskich MA ???
- Ponad rok temu
-
wierzcholek gory lodowej...
- Ponad rok temu
-
Co można trenować w Białymstoku???
- Ponad rok temu