tylko nie to!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
<ściana płaczu> czyli przy scianie trzymanie jopczagi lub kopanie końcówek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie nie mowilem serio, ja tam was nie rozumiem... Chcecie zalozyc dzial "czego nielubimy w taekwondo?" czy co??
Tylko dlatego ze jest to trudne lub meczące nieznaczy odrazu ze trzeba tego nielubic i dlatego ja sie wylamie i napisze ze kocham wszystkie cwiczenia ktore sa wymyslane przez trenerow Tkd...
W koncu to dzieki tym cwiczeniom stajemy sie wytrzymalsi, sprawniejsi ruchowo, czy na przyklad wyszczuplają nam sylwetka
Powinnismy byc wdzieczni trenerom ze robia nam roznego rodzaju cwiczenia wytrzymalosciowe... (Żartowalem)
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie przepadam za tarczami. Zwłaszcza jak jestem w parze z kimś takim jak moro
Wszystko mnie wtedy boli.
Napisano Ponad rok temu
Ja najbardziej nienawidze: ukladow, walk, pompek, brzuchow, skladanek, pajacykow i wogole wszystkich tych wymyslnych cwiczen. (JASNE!!!)
Oczywiscie nie mowilem serio, ja tam was nie rozumiem... Chcecie zalozyc dzial "czego nielubimy w taekwondo?" czy co??
Tylko dlatego ze jest to trudne lub meczące nieznaczy odrazu ze trzeba tego nielubic i dlatego ja sie wylamie i napisze ze kocham wszystkie cwiczenia ktore sa wymyslane przez trenerow Tkd...
W koncu to dzieki tym cwiczeniom stajemy sie wytrzymalsi, sprawniejsi ruchowo, czy na przyklad wyszczuplają nam sylwetka
Powinnismy byc wdzieczni trenerom ze robia nam roznego rodzaju cwiczenia wytrzymalosciowe... (Żartowalem)
Pozdrowienia
Alez drogi Schabku, my nie piszemy o tym ze nie chcemy cwiczyc tych cwiczen Tylko o tym ze za nimi nie przepadamy . Ja np. nie lubie trenowac skokow , układow itp. Aleeee wiem ze musze by byc np. bardziej skoczny przy rozbijaniu desek badz tez mniej statyczny w walce. Mimo iz nie lubie tego trenowac to chce byc w czyms tam lepszy. jestem wdzieczny swojemu trenerowi ze robi takie treningi jakie robi...bo sam nigdy jakos nie moge sie w sobie zebrac by trenowac skoki. Układow mimo ze nie lubie trenuje w domu prawie codziennie (nie wiem czemu , moze jednak je lubie :wink: )
Podam najprostrzy przykład szkolny...Nie lubie j. niuemieckiego..ale taki jest w mojej szkole ,wiem ze musze sie go uczyc zeby sie dogadac za jakis czas z niemcami i chce to robic.
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z takich zwykłych ćwiczeń nie lubie "pistoletów"(?),czyli przysadów na jedej nodze z druga wyprostowaną w powietrzu.w ogole nie moge zachowac równowagi...;]
szczególnie na koniec treningu jak już padamy :?
Napisano Ponad rok temu
Podam najprostrzy przykład szkolny...Nie lubie j. niuemieckiego..ale taki jest w mojej szkole ,wiem ze musze sie go uczyc zeby sie dogadac za jakis czas z niemcami i chce to robic.
Pozdrowienia[/quote]
Choong, ja sie tylko wydurnialem w tej ostatniej mojej wypowiedzi
A to dlatego ze ja tak naprawde to jedyne do czego sie zmusic w domu moge to brzuchy i nieraz jakies pompki, ukladow wogole nie robie bo nie mam warunkow (pokoj za maly), jedynie co mi jeszcze nieraz przyjdzie do glowy to nieraz pomachac sobie nogami (przy okazji rozwale jakas szafe itp. ). Ale za to staram sie na kazdym z treningow dawac z siebie wszystko aby czuc a raczej nie czuc nic oprucz bulu :wink: :wink:
To chyba wszystko
Pozdrowienia dla wszystkich z forum
Napisano Ponad rok temu
kiri kiri kiri
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowy kongres, nowy prezydent ITF...
- Ponad rok temu
-
TKD ITF na olimpiadzie