Konkurs "nożowy" :)
Napisano Ponad rok temu
Cały Vortal weźmie w nim udział jak tak dalej pójdzie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- zwykle kobieta nie chce wyrządzic przeciwnikowi poważnej krzywdy...pomijam sytuacje ekstremalne. Normalnie kobieta nawet jak uderzy to za moment pyta czy nic się nie stało...cięcie np.manekina czy worka dla zabawy raczej jej do głowy nie przyjdzie
- zwykle kobieta nie lubi widoku krwi jeszcze bardziej niż facet.Błe, to jest obrzydliwe - słychac takie uwagi nawet jeżeli bokser ma rozcięty tylko łuk brwiowy :wink:
Ale skończmy z zaśmiecaniem postu o konkursie - taką dyskusję mozna przerzucić do forum "Samoobrona kobiet" - uwaga do naszych Modów
Podrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
Piter ten konkurs był chyba nieco za prosty
Cały Vortal weźmie w nim udział jak tak dalej pójdzie :wink:
No i o to chodzi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba odpowiadać jakimś konkretnym systemem, czy późniejsze maile zaliczone przez automat będą już sprawdzane "ręcznie" względem poprawności odpowiedzi?
System losujący wygląda tak:
1. spośród WSZYSTKICH e-maili losuję potencjalnego zwycięzcę
2. sprawdzam, czy odpowiedzi są poprawne
3. jeżeli TAK, to mamy zwycięzcę -> KONIEC
4. jeżeli NIE, to email usuwam i wracamy do pkt. 1
Proste, nie?
Napisano Ponad rok temu
jak się uda, to mój pech się skończył - jak nie... no cóż - właśnie testuję nowy miecz i pewnie dostarczy mi to motywacji w próbach cięcia :twisted:
Lokee
Napisano Ponad rok temu
PiterM: czy jest mozliwosc falszowania wynikow za pomoca lapowki?
Jasne, masz pewną wygraną za Predator Millenium Tanto Lightfoot'a
Napisano Ponad rok temu
to kiedy ogloszenie wyników?
A regulamin konkursu kolega nasz szanowny czytał? Zwróć szczególną uwagę na punkt 4.
Napisano Ponad rok temu
sorki, pomyliły mi się tygodnie, myślałem, że juz październik
chyba musze się upić, to może wrócę do normalnego czasu Za bardzo chcę, że by ten miesiąc juz się skończył
BTW - jeżeli chodzi o procedure losowania jest prosta i chyba skuteczna - tylko jak się zabezpieczasz przed takimi, co to wysyłają naście razy jednego maila, żeby swoje szanse zwiększyć?
Napisano Ponad rok temu
BTW tylko jak się zabezpieczasz przed takimi, co to wysyłają naście razy jednego maila, żeby swoje szanse zwiększyć?
Posortuję wg nadawcy i jak się ktos powtarzać będzie to won! Po losowaniu można poza tym łatwo sprawdzic czy w jakimś mailu jest ten sam "nick". Jeżeli tak... wiadomo. generalnie nie ma problemu a poza tym chyba można sobie wzajemnie zaufać, że ktoś nie puści 20 email z odpowiedziami...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowy ksztalt ostrzy w customach
- Ponad rok temu
-
Zabawki dla duzych chlopcow - ver. custom
- Ponad rok temu
-
a co powiecie na to? (niby comander za 12$)
- Ponad rok temu
-
Nowy-STRIDER-SnG-co-na-kolana-powala
- Ponad rok temu
-
Nóż w samolocie
- Ponad rok temu
-
bagnet od M16
- Ponad rok temu
-
Mad Dog ATAK i Mission MPK