Polski Związek Brazylijskich MA ???
Napisano Ponad rok temu
Ja w kwestii instruktorow i organizacji...Oczywiscie uczepie sie BJJ. Czy nie uwazacie ze dobrym pomyslem byloby skupic cwiczacych brazylijskie sztuki walki: Luta Livre, Capo i BJJ i zalozyc Stowarzyszenie a potem Polski Zwiazek Brazylijskich MA?
Napisano Ponad rok temu
Kolejny związek do oficjalnego i publicznego toczenia wojen? He, he... to chyba nie jest dobry pomysł.A tak mi przyszla ochota na pisanie jeszcze...
Ja w kwestii instruktorow i organizacji...Oczywiscie uczepie sie BJJ. Czy nie uwazacie ze dobrym pomyslem byloby skupic cwiczacych brazylijskie sztuki walki: Luta Livre, Capo i BJJ i zalozyc Stowarzyszenie a potem Polski Zwiazek Brazylijskich MA?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jaki cel mialo by tworzenie stowarzyszenia zrzeszajacego brazylijskie sztuki walki ?
Roznie dobrze mozna by probowac stworzyc takie stowarzyszenie odnosnie styli japonskich.
Jak dla mnie powolanie takiego stowarzyszenia ktore by zrzeszalo wszystkei kluby bjj, LL, capo jest nierealne. Samo zebranie w calosc bjj wydaje sie malo prawdopodobne.
Napisano Ponad rok temu
No, ale kto miałby to wszystko okiełznać? Skoro już są różne konflikty, to myślisz że one by wygasły? Organizacja ma jakiś cel, a jak go osiągnąć, skoro każdy będzie miał inną wizję celu i inne metody jego osiągnięcia?A nie sadzisz ze to jedyna droga do okielzniecia tego co moze za chwile wybuchnac w Polsce, majac na wzgledzie mnogosc organizacji BJJ na swiecie?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wierzcholek gory lodowej...
- Ponad rok temu
-
Co można trenować w Białymstoku???
- Ponad rok temu
-
Opłaty za seminaria
- Ponad rok temu
-
z czego zrobić poszycie maty
- Ponad rok temu
-
ktory z MA wybrac
- Ponad rok temu
-
Kryzys sportowy!!!!!
- Ponad rok temu
-
Co lepiej ćwiczyć jeżeli chodzi o parter?
- Ponad rok temu
-
Poczatek sezonu.
- Ponad rok temu
-
Potrzebuje waszej pomocy ...
- Ponad rok temu
-
Jaka to melodia!?
- Ponad rok temu