Ja w kwestii instruktorow i organizacji...Oczywiscie uczepie sie BJJ. Czy nie uwazacie ze dobrym pomyslem byloby skupic cwiczacych brazylijskie sztuki walki: Luta Livre, Capo i BJJ i zalozyc Stowarzyszenie a potem Polski Zwiazek Brazylijskich MA?
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Kenjiro napisał
Kolejny związek do oficjalnego i publicznego toczenia wojen? He, he... to chyba nie jest dobry pomysł.A tak mi przyszla ochota na pisanie jeszcze...
![]()
Ja w kwestii instruktorow i organizacji...Oczywiscie uczepie sie BJJ. Czy nie uwazacie ze dobrym pomyslem byloby skupic cwiczacych brazylijskie sztuki walki: Luta Livre, Capo i BJJ i zalozyc Stowarzyszenie a potem Polski Zwiazek Brazylijskich MA?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Kenjiro napisał
No, ale kto miałby to wszystko okiełznać? Skoro już są różne konflikty, to myślisz że one by wygasły? Organizacja ma jakiś cel, a jak go osiągnąć, skoro każdy będzie miał inną wizję celu i inne metody jego osiągnięcia?A nie sadzisz ze to jedyna droga do okielzniecia tego co moze za chwile wybuchnac w Polsce, majac na wzgledzie mnogosc organizacji BJJ na swiecie?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu