Ja w kwestii instruktorow i organizacji...Oczywiscie uczepie sie BJJ. Czy nie uwazacie ze dobrym pomyslem byloby skupic cwiczacych brazylijskie sztuki walki: Luta Livre, Capo i BJJ i zalozyc Stowarzyszenie a potem Polski Zwiazek Brazylijskich MA?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejny związek do oficjalnego i publicznego toczenia wojen? He, he... to chyba nie jest dobry pomysł.A tak mi przyszla ochota na pisanie jeszcze...
![]()
Ja w kwestii instruktorow i organizacji...Oczywiscie uczepie sie BJJ. Czy nie uwazacie ze dobrym pomyslem byloby skupic cwiczacych brazylijskie sztuki walki: Luta Livre, Capo i BJJ i zalozyc Stowarzyszenie a potem Polski Zwiazek Brazylijskich MA?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No, ale kto miałby to wszystko okiełznać? Skoro już są różne konflikty, to myślisz że one by wygasły? Organizacja ma jakiś cel, a jak go osiągnąć, skoro każdy będzie miał inną wizję celu i inne metody jego osiągnięcia?A nie sadzisz ze to jedyna droga do okielzniecia tego co moze za chwile wybuchnac w Polsce, majac na wzgledzie mnogosc organizacji BJJ na swiecie?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu