ESKK - 20 miesięczny(korepondencyjny)
Napisano Ponad rok temu
ale dostałam ofertę przestraszony
" Przerażeni informacjami o lawinowo rosnącej przestępczości boimy wychodzić się wieczorami z domów... Dzięki przedstawionym na kursie (korespondencyjnym przyp. autora) ćwiczenom opanujesz techniki samoobrony ... w efekcie poradzisz sobie nawet z kilkoma napastnikami"NOWOŚĆ WSW - taekwondo - certyfikat przygotowujący do egzaminów na stopnie uczniowskie kup
to nie jest prowokacja z mojej strony ale jak przeczytałam ofertę ESKK (Europejska Szkoła Krztałcenia Korepondencyjnego) to
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
swoja drogą ciekawe jaki mistrzu to opracował i prowadzi (20 m-cy x 39,90 zł) na tej ofercie jest obrazek Czarny pas kopie yoko geri trzymając sie pięści przciwnika
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie mialem wrocic na treningi,ale sie zbieram i zbieram, a tu jesien i deszcze:>
Swietnie, juz nie musze wychodzic z domu! Bedzie kurs korespondencyjny ,ale mam pytanie...czy trzeba otwierac ksiazki???
Bo ja lubie siedziec przed kompem i wolalbym cos na komputer :>
Moze jakies Mortal Kombat or sth??
Napisano Ponad rok temu
witam nie znam się na tae kwon do (trenuję jj)
ale dostałam ofertę przestraszony
" Przerażeni informacjami o lawinowo rosnącej przestępczości boimy wychodzić się wieczorami z domów... Dzięki przedstawionym na kursie (korespondencyjnym przyp. autora) ćwiczenom opanujesz techniki samoobrony ... w efekcie poradzisz sobie nawet z kilkoma napastnikami"NOWOŚĆ WSW - taekwondo - certyfikat przygotowujący do egzaminów na stopnie uczniowskie kup[:
Ale jaja!
A co z latami cudownie męczących treningów po których ledwo się stoi? Gdzie tu jest miejsce na sparringi z lepszymi? Jak ESKK rozwiązało pomysł z obozami kondycyjnymi?
Jak dla mnie to kolejny pomysł na kupowanie pasów (był już taki temat).
Ale może tak się będzie trenowało sztuki walki w następnym stuleciu? Albo będzie się wchodziło w Matrix i ładowało do głowy sztuki walki w kilka sekund?
Aby być na fali musimy koniecznie zaliczyć kurs korespondencyjny, potem przyjdzie czas na szpikulec w mózg. :wink:
Silvio
Napisano Ponad rok temu
A później człowiek po takim kursie pewny siebie, wyskoczy na kilku dresów albo skinów i ... skończy się jego przygoda ze sztukami walki :?Dzięki przedstawionym na kursie ćwiczenom opanujesz techniki samoobrony ... w efekcie poradzisz sobie nawet z kilkoma napastnikami
:2gunfire: ESKK, a to dla tego "mistrza" TKD który to opracował :splat:
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
>A później człowiek po takim kursie pewny siebie, wyskoczy na kilku dresów albo skinów i ... skończy się jego przygoda ze sztukami walki <
ale chyba tylko idiota da się namówić na taki "skuteczny" kurs
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to kolejny pomysł na kupowanie pasów (był już taki temat).
tam było napisane ze po ukonczeniu tego kursu jest sie przygotowanym do zdawania egzaminów na stopnie uczniwskie, certyfikat dostaje sie poprostu za ukonczenie kursu. Na pewno nikt nie daje nikomu stopnia za to ze skonczył jakis kurs parodie
Napisano Ponad rok temu
cytat to ta pierwsza czesc, a moja odpowiedz to ta druga
Napisano Ponad rok temu
ale chyba tylko idiota da się namówić na taki "skuteczny" kurs
Nikt z nas sie nie da namowic , wiemy o co "biega" ale ludzie ktorzy po ogladnieciu paru filmow "karate" nie majacy zadnego pojecia o walce , chcacy sie nauczyc walki w mozliwie jak najszybszym czasie , jak najmniejszym nakładzie pracy itp. moze sie na to nabrac
Zreszta nie raz zapewne spotkaliscie sie z osobami nie majacymi pojecia o MA. Wiecie jak wygladaja wyobrazenia co niektorych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taka firma nie robi nowego kursu zanim nie wybada rynku - oni muszą na tym zarobić, więc niestety chętnych będzie napewno wielu
Napisano Ponad rok temu
Taekwondo w kursie wysyłkowym
jak by to było tańsze to bym se to zamówił, aby zobaczyc o co tak dokładnie w tym parodychnym kursie biega
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tutaj krótki opisik kursu.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
I taka kilkudziesiecioletnia babcia, albo dziadek mieli by sie pozbyc :
"dyskomfortu psychicznego związanego z poczuciem zagrożenia ewentualną agresją" po takim wysylkowym goowno-kursie?
:blus:
No to powodzenia zycze !
Byle nie poczuli sie zbyt "komfortowo" gdy podejdzie do nich kilku dresoow :balisong:
:-) :wink: :?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taekwondo, a ulica
- Ponad rok temu
-
Taekwondo -kluby Krakowskie
- Ponad rok temu
-
Koreański film dokumentalny
- Ponad rok temu
-
sprawozdania z treningow
- Ponad rok temu
-
krol umarl , niech zyje krol
- Ponad rok temu
-
ITF, GTF, WKF i inne ?
- Ponad rok temu
-
ITF układy-diagramy
- Ponad rok temu
-
Walka uliczna
- Ponad rok temu
-
filmy
- Ponad rok temu
-
Czy istnieje strategia na wyzszych od siebie???
- Ponad rok temu