bjj katowice - po pierwszym treningu
Napisano Ponad rok temu
jak tam obecni na pierwszym treningu w katowicach? bo ja jako dotychczas stworzenie siedzaco-jedzace, jestem "nieco" poobdzierany, zduszony no i zmeczony... ze nie wspomne, ze chyba najczesciej klepalem;(((
aczkolwiek rozgrzewka (nie powiem - dla mnie w sam raz) wydawala sie nieco krotka i niezbyt ciezka... spodziewalem sie raczej totalnego wypompowania (a to nastapilo dopiero na sparringach - gdzie oczywiscie zgodnie z zasada poczatkujacego, napinalem sie najbardziej jak moglem, stekalem i silowalem). aha probowalem myslec, ale w miedzyczasie partnerzy mnie dusili i lamali.
ogolne wrazenia: podobalo mi sie (zwlaszcza zapowiedz prowadzacego: "bedzie znacznie gorzej") no i chyba zostane. acz, decyzje podejme jutro (jak wstane, hehe;))
czy ktos z "obecnych" tutaj byl? bo jakos po twarzach nie rozpoznalem;)
Napisano Ponad rok temu
moglbys napisac kiedy bede treningi i ile bede kosztowac ??
Napisano Ponad rok temu
Mateusz treningi: środa i piątek godz. 19.00 70zł na miesiąc.
W cenie masz możliwość treningów w Tychach chyba dodatkowo jeden dzień. O szczegóły pytaj się Sławka Szamotę. Numer telefony jest na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
To chyba tyle
Napisano Ponad rok temu
rozgrzewka byla w srode bardzo ulgowa a i tak wystarczylo to zeby 98% nie przyszlo w piatek , w kazdym razie do srody dla tych ktorym starczy checi do treningu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
treningi w bjj Poznań
- Ponad rok temu
-
Długie paluchy
- Ponad rok temu
-
Royce Gracie wydal ksiazke ..
- Ponad rok temu