Co wybrac?
Napisano Ponad rok temu
Chcialbym rozpoczac treningi jakiejs sztuki walki, ale nie wiem co bedzie najodpowiedniejsze dla mnie.
Nigdy niczego nietrenowalem i jestem raczej slaby fizycznie. Mam 18 lat, 197cm wzrostu i jestem dosc chudy - 73 kg.
Szukam czegos co pozwoliloby mi sie czuc pewniej na ulicy i w razie potrzeby obronic.
Z gory dziekuje za pomoc
Napisano Ponad rok temu
A tak serio .. przybierz ciala troche .. jakies odzywki bialkowe itp a do tego weglowodany i aminokwasy bos za chudy.
Tak jakos pozno sobie przypomniales o tym by trenowac nie Jesli chcesz tylko poczuc sie pewniej na ulicy to znajdz jakies treningi street-fightingu i juz cos cie tam poducza.
Jak chcesz potrenowac to moze cos z karate bys sie zabral ( nie polece ci konkretnego ) albo moze muay-thai .. ale qrcze jak dla mnie to za chudy jestes .. i na dodatek nic nie cwiczyles jeszcze ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Technika oczywiscie nadrabia braki ale nie uczyni wszystkiego. Bez dobrego podloza nie oczekuj na wzejscie kwiatu.
Napisano Ponad rok temu
a tak ogolnie mogl bym poprosic jakiegos trenera ... o opinie...czy i jak powinien przygotowac sie do treningu poza ....biegami cwiczeniami....bo jak juz bedzie jadl albo bral to niech bedzie to wiarygodne bo jeszcze przez nas komus sie cos zlego wydarzy a tu potrzeba opini specjalisty ktorym ja nie jestem !! ....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dystans
- Ponad rok temu
-
Ja trenuje ......
- Ponad rok temu
-
co trenować?
- Ponad rok temu
-
Czy zdażyło wam się.....(Pewnie już było)
- Ponad rok temu
-
Dlaczego zmieniłeś styl?
- Ponad rok temu
-
Duszenia ... tak, ale co potem ?
- Ponad rok temu
-
Czemu uczymy ludzi bić innych?
- Ponad rok temu
-
Obserwacje przyrody