Sekcja Shidokan w Szczecinie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 druga osoba ze Szczecina wykazuje zainteresowanie
  druga osoba ze Szczecina wykazuje zainteresowanie   
  Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozwól, że się wtrącę. Shidokanu w Szczecinie narazie nie ma. Ale jest człowiek, który na obozie wałczańskim poznał conieco ten styl -pisuje tu na forum -Wesley się zwie. Może coś Ci opowie, pokaże, oczywiście za pozwoleniem GC. Mariusza.

Do Mariusza: Przepraszam, że wszedłem w twoją gestię,
 ale chciałem napisać wreszcie jakiś post na tym forum ..i Jon Snow dał mi szanse. skoczek  Wybacz.
   ale chciałem napisać wreszcie jakiś post na tym forum ..i Jon Snow dał mi szanse. skoczek  Wybacz. Cze! ...i pozdro...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
MR
PS
MEW - no, w końcu jakiś tekst skleciłeś, brawo!

Napisano Ponad rok temu
Ale jest człowiek, który na obozie wałczańskim poznał conieco ten styl -pisuje tu na forum -Wesley się zwie. Może coś Ci opowie, pokaże, oczywiście za pozwoleniem GC. Mariusza.
nie ma problemu, nie chciałem podglądać niczyich tajnych rzeczy :roll: chciałem nieco rzucić okiem na nowoczesny shidokan, ocenić i może zmienić swoją nienowoczesną drogęOdp. jak wyżej: nie.
 a tak poczekam aż Wesley zostanie trenerem :wink:   i otworzy sekcję, albo jak Mariusz uruchomi przedstawicielstwo w Szczecinie (bo tam mi najbliżej)
  a tak poczekam aż Wesley zostanie trenerem :wink:   i otworzy sekcję, albo jak Mariusz uruchomi przedstawicielstwo w Szczecinie (bo tam mi najbliżej)Nienowoczesny Jon Snow 8) :nie:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Oyama Karate w Szczecinie? Oyama Karate w Szczecinie?- Ponad rok temu 
- 
			 Dlaczego karate skostnialo... Dlaczego karate skostnialo...- Ponad rok temu 
- 
			 Czym się różnią Czym się różnią- Ponad rok temu 
- 
			 Ośrodki Shidokan - rozpoczęcie sezonu Ośrodki Shidokan - rozpoczęcie sezonu- Ponad rok temu 
- 
			 Mister Vortalu Budo 2002- Piotrek123!!! Mister Vortalu Budo 2002- Piotrek123!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Karate + co? Karate + co?- Ponad rok temu 
- 
			 Techniki kończące Techniki kończące- Ponad rok temu 
- 
			 Fenomen K. Neugebauera Fenomen K. Neugebauera- Ponad rok temu 
- 
			 Praca nóg w karate Praca nóg w karate- Ponad rok temu 
- 
			 Jak trafiłeś na karate? Jak trafiłeś na karate?- Ponad rok temu