Wlamanie na śniadanie i poranne bieganie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proponuje DR.ZGON TEAM 8)
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Wpiszcie i mnie ... musimy wymysleć jakąs swoją nazwe
Proponuje DR.ZGON TEAM 8)
pozdrowienia
Mnie sie bardzo podba. Wchodze w to oraz moj 68 kg owczarek kaukaski weteren walki ze zlodziejami ( 8 rannych niestety brak zabitych ).
Wiecie kiedys byl taki film z Charlesem Bronsonem - Msciciel. Powiem wam ze na te czasy to wlasnie to. Batman, Supermen, Spiderman, itp. Teraz rozumiem ten fenomen superbohaterow. Niech nam fiodor stworzy zamkniete forum i zaczynamy robic porzadek. Jak bedzie jakis problem dam wam znac, na mnie tez mozecie liczyc. DR.ZGON TEAM zaczyna zyc
Ale co mnie najbardziej cieszy to jest to ze sa ludzie ktorzy maja podobne odczucia. Najgorsze jest to ze widzisz co sie dzieje na okolo a jak sam wymierzysz sprawiedliwosc to bedziesz ukarany. Ja nie akceptuje juz tej gadki ze do wymierzania kar sa sady i sedziowie gdyz za czesto jest tak, ze kara jest niewspolmiernie mala do zbrodni a system chroni przestepcow a nie tych ktorych powinien chronic.
Plan B to dla mnie plan A
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie sie bardzo podba. Wchodze w to oraz moj 68 kg owczarek kaukaski weteren walki ze zlodziejami ( 8 rannych niestety brak zabitych ).
Wiecie kiedys byl taki film z Charlesem Bronsonem - Msciciel. Powiem wam ze na te czasy to wlasnie to. Batman, Supermen, Spiderman, itp. Teraz rozumiem ten fenomen superbohaterow. Niech nam fiodor stworzy zamkniete forum i zaczynamy robic porzadek. Jak bedzie jakis problem dam wam znac, na mnie tez mozecie liczyc. DR.ZGON TEAM zaczyna zyc
Wchodze w to.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Tak żeby wyróżniać się z tłumu i żeby podczas akcji ludzie nie wzieli nas za dreswów ?!!!
A tak poza tym to może nasi znawcy praw czytajacy te posty udzielom nam paru rad co zrobic żeby nie wzięto nas za grupe "zbrojną"!!!! :twisted:
Jeżeli juz wprowadzamy "niebezpieczne narzedzia" takie jak psy to ja w skład grupy wnosze moją kochaną suczke Amstafa które też juz nie jedno przeżył, a jej 2 tony (tak mówią i piszą) ścisku w szczękach napewno się przydadzą do jakiejś amputacji!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Teraz musimy znaleść sponsora który zafunduje nam jakiegos busa aby rozszerzyć obszar naszego działania!!!
Ale jest jedno co mnie martwi,mianowicie co będzie jeżeli nam "lekko odbije".... mam nadzieje że nie staniemy się kolejną bandą "osiłków" lejących każdego kto im nie przypadnie do gustu!!! :paker: belzebub
Napisano Ponad rok temu
I wchodze w plan B. Uzbrojenia malo .. ale jako ze mam niepozorny wyglad ... (wiecie taki inteligencik nieco misiowaty ) moge chodzic na wabia . I w sumie z kazdej broni innej niz P-64 mialem dosc dobre wyniki strzelan ....
Napisano Ponad rok temu
".. ale jako ze mam niepozorny wyglad ... (wiecie taki inteligencik nieco misiowaty.." po zdenerwowaniu wsyskakuje ci zlielony kolorem,masa zwiększ się dwa raz...itp.
Może zamiast wabia będziesz osłaniał tyły i droge ewentualnego odwrotu!!! 8)
Nie znasaz kogoś kto ma niepotrzebnego busa
a może nazwiemy się "Pospolite Fight Ruszenie"?
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W szkole wiekszosc solowek zalatwialem w pomieszczeniach zamknietych ciskajac delikwentem o sciane , a pierwsze mawashi jakie mi w zyciu weszlo poslalo kolege do szpitala ... ale nadal twierdze ze jestem skromnym i niepozornym chlopczykiem w okularkach
Ale faktem jest ze wygladam na latwegoi do skrojenia ... niestety raz mnie naprawde skroili .. ale grozba zgwalcenia przez 3 nygusow towarzyszacej mi kobiety nie pozwolila mi zareagowac "wlasciwie".
Napisano Ponad rok temu
Jakby to powiedział SONGO KU - " KAMEHAMEHA"*!!!!!! 8O
*-fala uderzeniowa!!!! To jest nazwa!!!!
Napisano Ponad rok temu
Jak to sie mowi.. Tez mialem taki pomysl kiedys.. Dopisuje sie do supermenow
Marchew
Napisano Ponad rok temu
A potem?
Napisano Ponad rok temu
Vortal Squad nadchodzi :2gunfire:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe, widze odzial sie szukuje Zeby wspomoc kolegow w potrzebie dalaczam sie razem ze swoim Transitem 2,5D oraz swoimi, aczkolwiek skromnymi, seikenami rotfl
Vortal Squad nadchodzi :2gunfire:
No to stanowimy juz Druzyne A.
Napisano Ponad rok temu
Musimy zorganizować się i poprosić Fiodora o osobne forum tylko dla nas, takie na hasełko
Kto go zna najlepiej i napisze do niego
Te koszuli vortal to moim dzaniem troche głupi pomysł,bo co jak któryś z "ukaranych" zapamięta adres i wszystkiego się o nas dowie z forum
Ale poza tym to trzeba się zorganizować,podzielić funkcjami i przyszykować plan działania! No i niezapoomnijmy zatrudnić kilku adwokatów wrazie czego
Trzeba też ustalić grupy uderzeniowe bo jak widzę jest tylu chętnych że wszyscy się do busa nie zmieszczą! Musimy pracować na zmiany
Napisano Ponad rok temu
Już kiedyś z Silvio rozmawiliśmy na ircu na ten temat.
Bracia konspiratorzy łączmy się 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Lowkick.
- Ponad rok temu
-
iii.... z baśki!!!
- Ponad rok temu
-
uderz no uderz!
- Ponad rok temu
-
Pociąg
- Ponad rok temu
-
czy są halscy w policji?
- Ponad rok temu
-
pytanie do psiarzy
- Ponad rok temu
-
Dosiadanie przeciwnika
- Ponad rok temu
-
Przegrane i Zwyciestwa w ulicznych potyczkach...
- Ponad rok temu
-
Poskromienie koksa
- Ponad rok temu
-
BJJ na przystanku
- Ponad rok temu