Ha juz czesc z nas juz wrociła z obozu Shidokanu w Wałczu. Oboz zorganizował i poprowadził nasz kolega i współmoderator Sensei Mariusz Radliński. Kto nie był na obozie niech tego srogo załuje a ten kto był moze być w 100% zadowolony z okazji poznania najskuteczniejszego z karate jakim jest Shidokan Karate. Z naszej forumowej ekipy byl Sensei Jarek oraz Wesley no i ja
  Ha juz czesc z nas juz wrociła z obozu Shidokanu w Wałczu. Oboz zorganizował i poprowadził nasz kolega i współmoderator Sensei Mariusz Radliński. Kto nie był na obozie niech tego srogo załuje a ten kto był moze być w 100% zadowolony z okazji poznania najskuteczniejszego z karate jakim jest Shidokan Karate. Z naszej forumowej ekipy byl Sensei Jarek oraz Wesley no i ja  . Treningi odbywały się dwa razy dziennie po 2h, ktore wypelnialy kombinacje walki i szlifowanie technik typowo shidokanowych. MIelismy przyjemnosc pozanc frimowa technike shidokanu jaka jest hizageri jodan wykonywana jednak calkiem inaczej niż w innych stylach karate. Ja niestety z powodow ode mnie nie zaleznych musialem zdezerterowac po 2 dniach ale najbardziej zaufani wiedza dlaczego.  Treningi byly ciezkie i wyczerpujace ale widok ledwo zywego Jarka na kacu dodawal mi sil
  . Treningi odbywały się dwa razy dziennie po 2h, ktore wypelnialy kombinacje walki i szlifowanie technik typowo shidokanowych. MIelismy przyjemnosc pozanc frimowa technike shidokanu jaka jest hizageri jodan wykonywana jednak calkiem inaczej niż w innych stylach karate. Ja niestety z powodow ode mnie nie zaleznych musialem zdezerterowac po 2 dniach ale najbardziej zaufani wiedza dlaczego.  Treningi byly ciezkie i wyczerpujace ale widok ledwo zywego Jarka na kacu dodawal mi sil  Wiecej dowiecie sie jak pojawia sie inni
  Wiecej dowiecie sie jak pojawia sie inni  
  Piotrek
( zakochany w shidokan karate )

teraz mnie wszyscy zabija:-) zameszcze sie:-) ceh ceh
  teraz mnie wszyscy zabija:-) zameszcze sie:-) ceh ceh

FaceBook
 FaceBook