Shidokan - Wałcz 2002
Napisano Ponad rok temu
A że wy byliście więksi i silniejsi to co ja biedny miałem robic? I tak służyłem jako mięso armatnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Juz jestem w domu limo
Nie bede sie duzo rozpisywal z wyjatkiem tego, ze jestem pod duzym wrazeniem Shidokanu. Styl rzeczywiscie kompleksowy i dajacy duza frajde cwiczacym. Pewne jest, ze cos tam jeszcze w te strone bede kombinowal :wink:
Pozdrawiam wszystkich poznanych ludzi na obozie, a w szczegolnosci Vortal Squad. papieros
P.S.
Witam Pietrka wariat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nobody loves me!
Napisano Ponad rok temu
A ty Pietrek nie dramatyzuj tak, zobacz jaki tytul ma ten .gif
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ale ja sie zemszcze. Bede trenowal duzo i mocno i z sercem i kiedys was wszystkich zalatwie jednego po drugim, bedziecie sie przewracac jak domino.
A zaczne od MRada (Mariusza) - tak jak obiecalem za rok Już to sobie wyobrażam - wielkie ŁUBUDU i Pietrek wołający: następny. A wszyscy wokół stoją wpatrzeni w sufit i gwiżdżąc pod nosem wycofują się pośpiesznie
Ps.
Wasley jaki znów GIF?
A wogóle to jestem tutaj nowy i nie wiem czy można pisać takie posty typu: "post bez sensu i koncepcji" czy tylko takie mądre. Jak to jest?
Pozdrawiam,
Pietrek - BUSHII
Napisano Ponad rok temu
Pietrek ten .gif wariat
Tylko takie madreA wogóle to jestem tutaj nowy i nie wiem czy można pisać takie posty typu: "post bez sensu i koncepcji" czy tylko takie mądre. Jak to jest?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo ja przykładam swoją buźkę do monitora i ... NIC 8O
Doprowadza mnie to do konfjuzji czy something :?
Ps.
Potrzebuje kontaktu z kimkolwiek ćwiczącym BJJ i wiedzącym gdzie będa odbywały się treningi po wakacjach (Wrocław oczywiście). Plz help me plz.
Pozdrawiam,
Pietrek (BUSHII)
Napisano Ponad rok temu
I co tu dodac? Istotne w takich przedsiewzieciach sa opinie uczestnikow, a nie organizatorow, wiec niewiele moge na ten temat napisac.
Powiem tylko, ze bardzo przyjemnie bylo mi spedzac czas (zarowno na trenignu, jak i poza nim) w takim towarzystwie jak Wasze.
Mam nadzieje, ze wyniesliscie duzo z treningow i wiekszosc tego zostala w glowie, bo przerobilismy naprawde wiele materialu.
Pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow (szczegolnie dla nowych forumowiczow - Alberta i Pietrka).
MR.
PS
1. Witam Jarka i Alberta wsrod czlonkow Polskiego Stowarzyszenia Shidokan Karate.
2. Piotrek, Twoja poduszka sie znalazla i jest do odebrania u mnie.
3. Pietrek - pamietaj, ze miales sie brac ostro za treningi. :wink:
4. Wesley, mecz kolege i cwiczcie razem to czego sie nauczyles.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kiedy dopuszczać do wolnej walki?
- Ponad rok temu
-
A potraficie walczyć ?
- Ponad rok temu
-
Europejski Oboz Shidokan Palanga 2002