Zimowe ciuchy.
Napisano Ponad rok temu
A jaka rada na zwiększenie mobilności? Chyba tylko drogie lekkie ciuchy, czyli GoreTex i Polartec...
Napisano Ponad rok temu
P.S.
Środek lata, a ty już myślisz o zimie? To się nazywa myślenie taktyczne.
Napisano Ponad rok temu
pochwili moja dziewczyna mówi, że gostek na mnie napierdala.
Dostał szczała, ale i tak doskoczył do mnie, największy problem miałem nie z nim, a właśnie z kurtką (puchową), gdy ją ściągałem, gościu mnie szarpał i miałem spore problemy, żeby się z niej wydostać. Wtedy przyłączył się jego kumpel i było naprawdę gorąco...
Kiedy pozbyłem się kurtki, szybko zmienił sie los "bitwy" :twisted:
Ale przez tą cholerną kurtkę ucierpiała moja bluza i kręgosłup (odnowiła mi się kontuzja)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...można wtedy urządzić bitwe na śnieżne kulki...
Napisano Ponad rok temu
Poważniej: Ja tam nawet lubię jak jest trochę chłodniej, bo 1) sporo da się poupychać po kieszeniach 2) tak sobie kombinuję że po paru latach treningów - mimo że nie odbywały się na lodowisku - na śliskim powinienem czuć się chyba jednak swobodniej niż napastnik...
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
polartec i hydrotex x power (2 razy tanszy od gore tex ale i dwa razy gorszy = aaaach ta kasa )
no i kurta koniecznie z mozliwoscia rozpinania od dolu, po krotkim treningu szybkiego otwierania zamka dobycie broni prawie tak samo szybkie jak cieple dni
co do ciosow = jak ktos ma kozuszek to se mozna walic
jedynie co pozostaje to goscia na glebe i duszonko albo spierdzielamento lub nozem w nieosloniete czesci ciala = a tych malo
btw. slyszalem o przypadku gdy, gruby kozuszek + kurtaka z grubej swinskiej skory powstrzymaly pocisk z makarowa, 8O wiec... albo TT albo magnum .357
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prawdziwe zdarzenie
- Ponad rok temu
-
plakac sie chce
- Ponad rok temu
-
Jak To robić na rowerze
- Ponad rok temu