Jak To robić na rowerze
Napisano Ponad rok temu
Właściwie sytuacja bardziej śmieszna niż groźna. Ale co zrobić gdy ktoś napadnie cię na rowerze. Stoisz nad ramą, zero szans na unik, bardzo ograniczone poruszanie się. Właściwie nie ma jak zsiąść z roweru, uciec też się nie da.
Ma ktoś jakiś pomysł?
Napisano Ponad rok temu
Poczytaj Usenetową grupę dyskusyjną pl.rec.rowery - w archiwum powinno być dość dużo postów: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - szukaj haseł "napad" lub podobnych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam jestem rowerzystą ale na chodniku pierwszeństwo mają piesi
powinieneś był przeprosić tego faceta ,którego potrąciłeś ( no właśnie już byś miał mandacik); a jeśli się stawiałeś plaskacze ci się należały - errare humanum est
inna rzecz na jezdni kiedy kierowcy na ciebie trąbię, żebyś zjechał wtedy ty masz rację.
a co do napadu ja zawsze nosilem śrubokręt w tylnej kieszeni tak, że rączka cały czas wystawała, a teraz teleskopa za paskiem
Napisano Ponad rok temu
P.S Nawet jesli by zlamal przepis to ow przechodzien nie mial absolutnie prawa zareagowac w sposob naruszajacy jego nietykalnosc i uzywac sily fizycznej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Ludzie czasami, lezą po ulicy na nic nie patrząc. Jeżeli ja staram się uniknąć zdeżenia, a on jakoś się tym nie martwi tylko potem robi burdę to jakoś nie poczówam się do winy.
2. Istnieje różnica między przypadkowym potrąceniem kogoś, a świadomym udeżeniem. Wedłóg tego co piszesz powinno się bić każdego kto nas potrąci w autobusie, na bazarze itp... 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Jak To robić na rowerze", ten temat mi sie dziwnie kojarzy...
tez mi sie kurcze wlasnie tak ta nazwa kojarzy moze nazwa ,,jak sie bronic bedac na rowerze''
Napisano Ponad rok temu
Ps. Ostatnio taka dziwna moda na odgrzewanie starych kotletów, może powinno się zamykać tematy ,które przekroczą tam jakaś swoja granice wieku?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pieniądze
- Ponad rok temu
-
Zemsta ze strony blokowiska....
- Ponad rok temu
-
Dlaczego mężczyźni gwałcą kobiety
- Ponad rok temu