A potraficie walczyć ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy umiem walczyc? Raczej staram sie i roznie mi to wychodzi, zazwyczaj okresy zalamania przychodza po jakis seminariach albo odwiedzinach w innych klubach. Czlowiek sobie mysli, ze juz nie jest tak zle, ze zrobil postepy i wogole... a tu przychodza jacys nieznajomi i bija biednego czleka :-)
jezeli chodzi o poza trenigowe walki to mialem cztery spotkania (raz z dwoma przeciwnikami) i nie dalem sobie zrobic krzywdy... czy to znaczy, ze umiem walczyc? Chyba jeszcze nie calkiem. To co umiem narazie opiera sie tylko na karate, wiec od cholery technik walki mam jeszcze do nauczenia. No coz zobaczymy co bedzie dalej (czyt. po obozie rotfl )
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
mam w sumie niewielki staz treningowy i odnosze wrazenie ze nie stoje w miejscu tylko ide do przodu wiec wszystko zmierza w dobra strone.
Napisano Ponad rok temu
Na wstepie chcialbym pogratulowac Jarkowi tematow postow! Co jeden to mocniejszy... juz czekam na tytul: "Kto mnie pokona w walce" (bez zadnej ironi )
Tak, w pewnym momencie przysżło mi to do głowy - ale potem doszedłem do wniosku, że za stary i za madry jestem na takie propozycje A tak a propos rzeczywiście mnie to zastanawia, waliłem się po schabach z wieloma różnymi ludźmi ale najlepiej wspominam tych, którzy mówili wcześniej że umieją walczyć. Nie jestem jakimś tak wymiataczem, raczej przeciętnym karateką o niewygórowanej opinii o samym sobie. Napisałem ten post, bo im więcej pisze sie o walce i o karate tym ciekawsze opinie słysze od wilu ludzi. A tak między nami podejrzewam, że spora część ludzi wypisujacych cuda na Vortalu Karate żadnego doświadczenia w walce, a pozostała mierne, a wypisują cuda takie jakby co najmniej mistrzostwa bloku wygrała.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jarek: Jak zrobisz taką opcję w akiecie to zagłosuję :wink:
Napisano Ponad rok temu
JAREK- moglbyc mi zdradzic ktora opcje zaznaczyles
Jarek zaznaczył pierwszą!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pytam Was: potraficie walczyć ?
-Hm ... ciekawe pytanie - wiesz ? ja zadaje je sobie przed kazda walka, przed kazdym sparingiem.
I jak do tej pory niestety zadowalajacej odpowiedzi nie znalazlem.
I tu musze dodac ze niekoniecznie jak wagram starcie to automatycznie oznacza to ze walczyc umie , i odwrotnie - jak przegram to wcale nie znaczy to dla mnie ze walczyc nie umie.
Niestety od wielu, wielu lat szukam odpowiedzi na to pytanie i jak dotad nie znalazlem.
Pewny siebie - Julineczek.
Napisano Ponad rok temu
Zresztą popatrzcie - sami fighterzy odpowiedzieli w ankiecie - normalnie strach się nie bać.
wg mnie jest to skutkiem braku wyposrodkowanych odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Europejski Oboz Shidokan Palanga 2002
- Ponad rok temu
-
Kto współcześnie, a kto tradycyjnie?
- Ponad rok temu
-
Koncentracja duża pomoc w walce ??