otwieramy #bjj!
Napisano Ponad rok temu
4 sierpnia 2002
to oficjalny kanał w sieci o brazylijskim jiu-jitsu, zapraszamy wszystkich
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
#mma na pewno nie zamkniemy bo to siła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a nikt nowy raczej sie tez nie pojawi, irc staje sie coraz mniej popularny wsrod internautow.
Napisano Ponad rok temu
łoł a skąd te informacje? patrze na polonia: 88 userów, patrzę na polska 199 userów, masz jakieś żródło tych informacji? ciekawe te twoje informacje.a nikt nowy raczej sie tez nie pojawi, irc staje sie coraz mniej popularny wsrod internautow.
Napisano Ponad rok temu
łoł a skąd te informacje? patrze na polonia: 88 userów, patrzę na polska 199 userów, masz jakieś żródło tych informacji? ciekawe te twoje informacje.
a nikt nowy raczej sie tez nie pojawi, irc staje sie coraz mniej popularny wsrod internautow.
Od ponad roku pracuje w kawiarence internetowej, bardzo zadko zdaza sie aby ktos nowy zaczal kozystac z irc'a zazwyczaj sa to ludzie ktorzy z internetem maja stycznosc nie od dzis. Irc jest dla nowych zbyt skomplikowany, natomiast "czaty" sie rozwijaja blyskawicznie, zyskujac sobie nowych zwolennikow... (oczywiscie pominmy poziom "czatownikow" )
Fiodor: sztuki walki wbrew pozorom ciesza sie sporym zainteresowaniem ze strony ludzi? to czemu na irc'u na #mma w teraz jest 25 osob (w tym wiekszosc to booty albo zawieszone sesje)?
Napisano Ponad rok temu
Wakacje są przecież...Fiodor: sztuki walki wbrew pozorom ciesza sie sporym zainteresowaniem ze strony ludzi? to czemu na irc'u na #mma w teraz jest 25 osob (w tym wiekszosc to booty albo zawieszone sesje)?
Poza tym jak ktoś wejdzie i się nie odzywa, a po paru minutach ucieka, to o co chodzi? Nie każdy śledzi ekran na bieżąco.
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem na irc od 1998 i zauważyłem zwyżkę userów, co do chatów zgadza się że są popularne, ale są odzwierciedleniem braku wiedzy i "skomplikowania" irc, po prostu ludzie idą na łatwiznę. Irc to swoisty "inny" świat. Przydały by się warygodne badania wtedy można było by coś powiedzieć.Od ponad roku pracuje w kawiarence internetowej, bardzo zadko zdaza sie aby ktos nowy zaczal kozystac z irc'a zazwyczaj sa to ludzie ktorzy z internetem maja stycznosc nie od dzis. Irc jest dla nowych zbyt skomplikowany, natomiast "czaty" sie rozwijaja blyskawicznie, zyskujac sobie nowych zwolennikow... (oczywiscie pominmy poziom "czatownikow" )
Fiodor: sztuki walki wbrew pozorom ciesza sie sporym zainteresowaniem ze strony ludzi? to czemu na irc'u na #mma w teraz jest 25 osob (w tym wiekszosc to booty albo zawieszone sesje)?
Odnośnie #mma, jest ludzi i tak sporo nawet jak na wakacje. A sesje świadczą o tym że ktoś cały czas przybywa na kanale, gdy jest przy kompie wtedy rozmawia.
Zadam ci pytanie ile organizuje się zlotów w realu chatowców a ile ircowników?
Napisano Ponad rok temu
patrze na polonia: 88 userów
88 he he moja ulubiona liczba
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem na irc od 1998 i zauważyłem zwyżkę userów, co do chatów zgadza się że są popularne, ale są odzwierciedleniem braku wiedzy i "skomplikowania" irc, po prostu ludzie idą na łatwiznę. Irc to swoisty "inny" świat. Przydały by się warygodne badania wtedy można było by coś powiedzieć.Od ponad roku pracuje w kawiarence internetowej, bardzo zadko zdaza sie aby ktos nowy zaczal kozystac z irc'a zazwyczaj sa to ludzie ktorzy z internetem maja stycznosc nie od dzis. Irc jest dla nowych zbyt skomplikowany, natomiast "czaty" sie rozwijaja blyskawicznie, zyskujac sobie nowych zwolennikow... (oczywiscie pominmy poziom "czatownikow" )
Odnośnie #mma, jest ludzi i tak sporo nawet jak na wakacje. A sesje świadczą o tym że ktoś cały czas przybywa na kanale, gdy jest przy kompie wtedy rozmawia.
Zadam ci pytanie ile organizuje się zlotów w realu chatowców a ile ircowników?
Przyznam sie ze nie wiem jak wygladaja zloty ani czatownikow i ircownikow bo nigdy sie tym nie interesowalem. Na czatach w ogole nie przebywam. Z irca kozystam od 1997 roku i rozmawiam zazwyczaj z stala grupa znajomych. (Oficjalnych danych na temat rozwoju irca nie znalazlem niestety, jakby ktos mial takowe dane chetnie zobacze a to co wczesniej napisalem bylo na podstawie wlasnych obserwacji)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kata w judo
- Ponad rok temu
-
Pytanie do dudu
- Ponad rok temu
-
Co to jest sambo?
- Ponad rok temu