szmaty bjj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko odnośnie Gi rebela bo mają inną rozmiarówkę niż manto. Na osobę 187 cm wzrostu i 81 kg wagi, brać A4 czy A3? Bo według danych sklepu jedno będzie na niższych a drugie na grubszych niż ten osobnik.
W rebelach bierz spodnie rozmiar większe niż górę - wszystkie rebele jakie widziałem u nas w klubie (w tym mój) mają śmiesznie krótkie nogawki - sam mam A2 i góra pasuje dobrze, za to spodnie ledwo zakrywają kolana.
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko odnośnie Gi rebela bo mają inną rozmiarówkę niż manto. Na osobę 187 cm wzrostu i 81 kg wagi, brać A4 czy A3? Bo według danych sklepu jedno będzie na niższych a drugie na grubszych niż ten osobnik.
W rebelach bierz spodnie rozmiar większe niż górę - wszystkie rebele jakie widziałem u nas w klubie (w tym mój) mają śmiesznie krótkie nogawki - sam mam A2 i góra pasuje dobrze, za to spodnie ledwo zakrywają kolana.
Mogę potwierdzić.
Mam 185cm wzrostu i 90kg wagi - zakupiłem A3 Rebela.
Góra jest idealna, uważam że A4 byłoby na mnie za duże.
Spodnie trochę krótkie ale ogólnie nie narzekam.
--
Marcin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A2
Mówisz z doświadczenia? Tak jest w rozmiarówce ale parę osób straszylo mnie, że za duże będzie.
Napisano Ponad rok temu
Mówisz z doświadczenia? Tak jest w rozmiarówce ale parę osób straszylo mnie, że za duże będzie.
Tak, sporo osób u nas w klubie ma 3.0, i czasem pożyczam. Przy moich 170 cm i 80 kg jest lekko luźne, ale A1 już zdecydowanie krępuje ruchy.
Napisano Ponad rok temu
Ale padnie w takim razie na Manto X A2 i najwyżej je w 60 stopniach przepiorę, coby się trochę skurczyło.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam też A2 troia i jest bardziej obcisłe
do ćwiczenia A2 powinna być spoko- zwłaszcza jak bujasz sie bliżej 80 ciu, ale pod zawody i przy zbijaniu wagi brałbym jednak A1. Zresztą teraz brałbym na pewno A1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zdjęcia z panams
- Ponad rok temu
-