szmaty bjj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko odnośnie Gi rebela bo mają inną rozmiarówkę niż manto. Na osobę 187 cm wzrostu i 81 kg wagi, brać A4 czy A3? Bo według danych sklepu jedno będzie na niższych a drugie na grubszych niż ten osobnik.
W rebelach bierz spodnie rozmiar większe niż górę - wszystkie rebele jakie widziałem u nas w klubie (w tym mój) mają śmiesznie krótkie nogawki - sam mam A2 i góra pasuje dobrze, za to spodnie ledwo zakrywają kolana.
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko odnośnie Gi rebela bo mają inną rozmiarówkę niż manto. Na osobę 187 cm wzrostu i 81 kg wagi, brać A4 czy A3? Bo według danych sklepu jedno będzie na niższych a drugie na grubszych niż ten osobnik.
W rebelach bierz spodnie rozmiar większe niż górę - wszystkie rebele jakie widziałem u nas w klubie (w tym mój) mają śmiesznie krótkie nogawki - sam mam A2 i góra pasuje dobrze, za to spodnie ledwo zakrywają kolana.
Mogę potwierdzić.
Mam 185cm wzrostu i 90kg wagi - zakupiłem A3 Rebela.
Góra jest idealna, uważam że A4 byłoby na mnie za duże.
Spodnie trochę krótkie ale ogólnie nie narzekam.
--
Marcin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A2
Mówisz z doświadczenia? Tak jest w rozmiarówce ale parę osób straszylo mnie, że za duże będzie.
Napisano Ponad rok temu
Mówisz z doświadczenia? Tak jest w rozmiarówce ale parę osób straszylo mnie, że za duże będzie.
Tak, sporo osób u nas w klubie ma 3.0, i czasem pożyczam. Przy moich 170 cm i 80 kg jest lekko luźne, ale A1 już zdecydowanie krępuje ruchy.
Napisano Ponad rok temu

Ale padnie w takim razie na Manto X A2 i najwyżej je w 60 stopniach przepiorę, coby się trochę skurczyło.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
mam też A2 troia i jest bardziej obcisłe
do ćwiczenia A2 powinna być spoko- zwłaszcza jak bujasz sie bliżej 80 ciu, ale pod zawody i przy zbijaniu wagi brałbym jednak A1. Zresztą teraz brałbym na pewno A1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

z tego co wiem, to judocy chwalą
  z tego co wiem, to judocy chwalą

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 zdjęcia z panams zdjęcia z panams- Ponad rok temu 
- 
			 o taka mala prowokacja, czyli co myslicie o taka mala prowokacja, czyli co myslicie- Ponad rok temu 
- 
			 Czy to prawda że bjj....? Czy to prawda że bjj....?- Ponad rok temu 
- 
			 BJJ BJJ- Ponad rok temu 
- 
			 Judo w Krakowie Judo w Krakowie- Ponad rok temu 
- 
			 pozycja boczna pozycja boczna- Ponad rok temu 
- 
			 Bjj tylko dla zaawansowanych? Bjj tylko dla zaawansowanych?- Ponad rok temu 
- 
			 Bjj w Polsce znowu w sieci Bjj w Polsce znowu w sieci- Ponad rok temu 
- 
			 sakuraba sakuraba- Ponad rok temu 
- 
			 Judo vs ju-jitsu Judo vs ju-jitsu- Ponad rok temu