Paszport dla Farida
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
im lepsi zawodnicy tym wyższy poziom zawodów i kadry
Napisano Ponad rok temu
Jezeli o mnie chodzi to na raze nie wiem co jest lepsze czy sprowadzanie zawodników z innych krajów czy pozostawienia wszystkiego tak jak jest w chwili obecnej.Jak sie namysle to dam odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
to zależy, jeżeli zawodnik jest dobry i nie ma sobie równych polskich zawodników, a sam choć troszkę utożsamia się z Polską to czemu nie ?
Ok a pytanie dodatkowe jest takie: co byś powiedział o tym żeby specjalnie sprowadzic dobrych zawodników np. z byłych państw ZSRR jest tam na pęczki dobrych zawodników którzy chętnie by przyjechali do Polski niekoniecznie za duże pieniądze? Takie akcje przynajmniej w innych dyscyplinach się już zdarzały.
Napisano Ponad rok temu
Ok a pytanie dodatkowe jest takie: co byś powiedział o tym żeby specjalnie sprowadzic dobrych zawodników np. z byłych państw ZSRR jest tam na pęczki dobrych zawodników którzy chętnie by przyjechali do Polski niekoniecznie za duże pieniądze? Takie akcje przynajmniej w innych dyscyplinach się już zdarzały.
ale jeżeli sprowadzać ich jako sparingpartnerów to czemu nie ?
jestem za.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to że przegrał z Krystianem Brzozowskim to wcale nie zaskoczenie, ponieważ Krystian jest bardzo utalentowanym zawodnikiem i niema się co dziwić.
Zgadza się to że przegrał nie było zaskoczeniem, spodziewałem się tego. Jest w Polsce jeszcze kilku zawodników którzy mogą go poskręcać, choćby nieobecny na MP reprezentant Polski w tej wadze.
Farid jest b. dobry ale obawiam się że za stary by coś jeszcze pokazać w świecie (27 lat). chociaż kto wie. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Też jestem tego zdania można się od nich wiele nauczyć. 8)ale jeżeli sprowadzać ich jako sparingpartnerów to czemu nie ?
jestem za.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gwiazdy światowych zapasów
- Ponad rok temu
-
Fotki- zapasy
- Ponad rok temu
-
Klamra-przepisy
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy 2002
- Ponad rok temu
-
Liga Zapaśnicza
- Ponad rok temu
-
Historia Zapasów w w stylu wolnym w Polsce
- Ponad rok temu
-
Historia zapasow ??
- Ponad rok temu
-
Trening zapaśniczy
- Ponad rok temu
-
Ranking PZZ
- Ponad rok temu
-
Strona z technikami catch wrestlingu!!!!!
- Ponad rok temu