JAkie są wady i zalety obu sposobów kopniecia. Moh nauczyciej od Goju-Ryu mówił że ten drugi jest nieprawidłowy.
Czy na treningu kyokushin zwraca sie na to u wage? Bo mi nigdy tam nie zwracano na to uwagi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zmień styl bądź nauczyciela bo pieprzy tsypotsyJAkie są wady i zalety obu sposobów kopniecia. Moh nauczyciej od Goju-Ryu mówił że ten drugi jest nieprawidłowy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Julineczek - dlaczego nas opuszczasz na tak długie okresy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale w Shidokan chyby sa tez jakies slady kyokushinskie bo uczen Oyamski go ugruntowal - czy zasady moralne Shidokanu niesalonowe ... ?Kyokushin to mój kręgosłup moralny
a shidokan to coś co mnie przekonało, zwłaszcza zaś po ostatnich doświadczeń w grapplingu, czytaniu literatury najróżniejszej no i oczywiście obozu z Mariuszem w Wałczu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak bedziesz nastepnym razem w Walczu u Mariusza (kurde tak znane mi skads to nazwisko i to od momentu jak je pierwszy raz uslyszalem - usiluje sobie przypomniec skad , ale za cholere nie moge ) ach jak bedziesz w Walczu to proponowalbym Ci przejechac sie do Jastrowia - to nie daleko od Walcza (jak sobie to dobrze przypomnam ) no bo wokolo Jastrowia piekne okolice - my robilismy tam przed wielu laty kilka razy takie tygodniowe obozy kondycyjne - suuuuper bylo.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu