pijaństwo aikidockie... z cyklu opowieści fiodka
Napisano Ponad rok temu
chodziło się do grupy początującej wtedy, przyszedł gościu na trening "lekko podchmielony" :drinking: cucheło strasznie, nikt się nie przejmował, do czasu gdy przyszło robić mae ukemi w przód 8O
Człowiek ten zrobił kilkanaście przewrotów (sala długa i szeroka chen chen) stanał i raz na lewo, raz na prawo... patrzę na gościa a ten łapie się za brzuch, będzie rzygał myślę, a ten nic...
druga runda, samoloty coraz większe, znacznie wzrosła jego kolizyjność z kolegami, hehe, przez cały czas trzymał sie na nogach ale w sposób nie do opisania... wreszcie trener to zauwazył, podszedł do niego mówi chuchnij, tamten chuchnał, trener przymrużył oczka i go wyprowadził z sali.
Napisano Ponad rok temu
Ale pamietam ,ze mocno sie dziwilem dlaczego niektorzy hakamowcy poruszaja sie w mocno zwolnionym tempie...
Aiki
Napisano Ponad rok temu
To był taki trening eksperymentalny, każdy mógł robić co chciał, kata do muzyki, browar itp... To były czasy...
Napisano Ponad rok temu
I w ogole, to dlaczego przestaly sie pojawiac na tym forum moje dwie sympatie :wink: ?
Napisano Ponad rok temu
pijoki wszystko zawalili bo po nieprzespanej nocy kto jest wstanie ćwiczyć.
Treningi były mało wyczerpujące. Myślę, że w tym roku będzie to samo.
Napisano Ponad rok temu
pijoki sa wszedzie...
bywalem w kregach aikidockich pijokow i abstynentow.
Aikido tu nie ma znaczenia - kazdy powod jest dobry zeby sie napic...
Duzo tez zalezy od prowadzacego - jak sam pijok to cuz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Duzo tez zalezy od prowadzacego - jak sam pijok to cuz...
No coz w zasadzie masz racje, ale u nas to prawie abstynencja, jednak wierze ,ze kiedys Cie spijemy :drinking: rotfl 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W 1988 w bierutowicach piliśmy po ok. 10 piw dziennie.. Nikt nie byl pijany.. może ci co wypili więcej..
To ,że ktoś pije to jeszcze nic nie znaczy. Nie miejcie Panowie moralności starych bab - OO pijak!1 I na pewno żłodziej , bo każy pijak to złodziej!
Można pic.. tylko trzeba mieć trzeźwe spojrzenie.. na forum też.
Aiki
Napisano Ponad rok temu
belzebub No to chyba jestem wśród wyjątkoDlugo trza by czekac - a normalni ludzie tyle nie zyja
Pozdrowienia 4all
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dozyje,choc niektorzy w to watpia (pewnie ze wzgledu na mylne pojecie o moim zuzyciu biologicznym) ,no tak, ja normalna nie jestem :wink: i tu moge sie z Toba zgodzic,normalnosc zostawiam TobieDlugo trza by czekac - a normalni ludzie tyle nie zyja
Napisano Ponad rok temu
Nie marwt sie,przecież aikido zdrowa rzecz, potrenujemy, pożyjemy dłużej....Dlugo trza by czekac - a normalni ludzie tyle nie zyja
wszystko ma czas sie zdażyc....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Moda na orientalizm
- Ponad rok temu
-
Z ręką na sercu...
- Ponad rok temu
-
Kenji Tomiki
- Ponad rok temu
-
...nie robiąc krzywdy.
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Aiki
- Ponad rok temu
-
Rodzaje broni w Aikido
- Ponad rok temu
-
Ostra broń
- Ponad rok temu
-
Jo!!!
- Ponad rok temu
-
Najlepsza technika??
- Ponad rok temu
-
Jak często powinien odbywać się Zlot Aikido-Forum?
- Ponad rok temu