Jak często powinien odbywać się Zlot Aikido-Forum?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do dojo Taisho mam 10 minut drogi.. ale nikt mi nie powiedzial ze jest jakis zlot.. dopiero dzien po stazu przeczytalem o tym na forum
jak bedzie gdzies na slasku i nie bedzie nic lepszejszego do roboty jestem chetny 8)
Napisano Ponad rok temu
aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mysle ze Bodo-Zlot byl za malo rozreklamowany, trzeba bylo przykleic zaproszenie, na kazdym forum, nie kazdy czyta tak egzotyczne miejsca jak Hyde Park czy Pomoc
Napisano Ponad rok temu
Ale pomysł z ogłoszeniem na wszystkich działach jest dobry. Wypróbujemy go następnym razem.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czyli od Forum Aikido, czasem nie wychodzę z tego działu.
Wiec szczerze mówiąc ogłoszenia na głównej stronie mnie nie ruszają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czemu nie )
Tylko poprosze kanapki ze by same mi do pracy przychodzily ))
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie mam na mysli taki zjazd coby przyjechalo ze 40 osob minimum, a nie 5 w porywach.
termin oczywiscie nie wakacyjny - bo znowu bedzie dupa w kratke
Jesli chodzi o miejsce - kazde jest dobre jesli sie chce przyjechac, a jak sie nie jest zainteresowanym, to sie pisze teksty w stylu "jak bedzie blisko i nic lepszego nie bedzie do roboty to wpadne".
Wlasnie tez pomyslalem, ze moglby byc jeden zjazd calego forum - treningi prowadziliby przedstawiciele poszczegolnych dyscyplin - np 4 treningi dziennie, po 1,5god lub 6 po 1 godz. start ok 10 - 3 lub 3,5 godz treningów, obiadek i znowu na salke. Takie dwa dni i mozna sobie sporo zobaczyc i sporo pocwiczyc.
Oczywiscie noclegi musialy by być w granicy 10-15 zeta, plus koszt sali drugie tyle - zakladajac te 40 sztuk samurajow :-)
czyli cena przystepna
Co do miejsca raz jeszcze, to jest tu sporo prowadzacych - kazdy ma jakies dojo i np co roku organizuje kolejny osrodek. To naprawde niewiele roboty...
Oczywiscie nastepny moze byc u mnie... (garry thenks ;-) )
WSZYSTKO OCZYWISCIE TYLKO WTEDY JESLI NAPRAWDE TEGO CHCEMY???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Smailu wiec teraz czekamy az zapodasz termin, ustaw go tak by nie kolidowal z egzaminami na studiach, tzn. mysle ze mógłby to być np. listopad
Co do ilosci osob to miejmy nadzieje ze frekfencja sie poprawi. Pierwsze koty za ploty - jak to sie mowi
Zeby bylo o stazu wyraznie widac - trzeba bedzie przykleic temat. Póki co mamy jeszcze przynajmniej pół roku czasu ))
Oj chetnie zwiedzilbym Opole
Napisano Ponad rok temu
W kazdym razie do Opola zapraszam - dojo i hotel w jednym budynku, na macie tez miozna spac (w XI moze byc chlodno) a i jest co poogladac - o zabytkach nie mowie :-)
Na poczatku wrzesnia zaczynamy akcje propagandowa - licze na pomoc innych !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na macie tez niestety nie za friko - 10 zeta.
Niestety...
Napisano Ponad rok temu
:drinking:
lub
hehe
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pozycja
- Ponad rok temu
-
SKIN DO GG
- Ponad rok temu
-
Buła przy kotegaeshi
- Ponad rok temu
-
Kokyu nage
- Ponad rok temu
-
Tomiki Aikido
- Ponad rok temu
-
Stopnie
- Ponad rok temu
-
'Sztandarowa technika'
- Ponad rok temu
-
Shudokan Aikido?
- Ponad rok temu
-
...aikido to przede wszystkim filozofia życia :-))
- Ponad rok temu
-
dyskusja
- Ponad rok temu