Katana
Napisano Ponad rok temu
widzieliscie gdzies katane ze stali ale przystosowana do walki ?
szukam gdzie mozna taka dostac bo wiem ze takie sa w wysylkowych ale daleko stad
ps. ile kosztuje katana do Iaido ?
Pozdrawiam
Lukew
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
yo
widzieliscie gdzies katane ze stali ale przystosowana do walki ?
szukam gdzie mozna taka dostac bo wiem ze takie sa w wysylkowych ale daleko stad
ps. ile kosztuje katana do Iaido ?
Pozdrawiam
Lukew
a zkim chcesz walczyc?
Katane zdolna do przecinania zwinietej maty bambusowej i cienkiego drzewa mozesz juz kupic za 200 us$. Nie bedzie ci zal jak ja zniszczysz przy pierwszym cieciu. Kute sa chyba od 500$. Dobre zaczynaja sie od 6 tys us$ ale pocztkujacemu wystarcza w zupelnosci ta za 200$
Poszukaj Google nazwiska "Chen + katana" powinno ci dac sporo informacji....
Dobre iaito (tak sie nazywa sprzed do cwiczenia iaido), dobrze wywazone, mozesz juz kupic za jakies 300us$
nARa
Napisano Ponad rok temu
Kurde, Szczepan, twoje smile mnie rozwalają...
dzieki, milo mi! na przyszlosc postaram sie jeszcze lepiej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Do technik to juz mam stalowa ale niestety niehartowana i podczas walki dziurawi sie jak ser na ostrzu , a szkoda bo fajnie sie walczy na stalowe tylko kurewny strach o oczy bo szytch ma zaostrzony.
ps. Pilnie szukam jakis stronek z technikami blokowania Katana (wiem ze jest zdaje sie 5 technik blokowania bo czytalem na forum sword.ne.jp
Pozdrawiam
Lukew
Hana - wa sakuragi Hito - wa Bushi
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ....jak juz lookniecie to powiedzcie co sadzicie.....
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
Polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tam sa zajebiste
Pozdrawiam
Lukew
Napisano Ponad rok temu
sa "gotowe do bitwy" na tym ci przeciez zalezalo....praktyczne no i pozbawione wszelkich ozdob.....po 3 te zabawki z tej strony, ktora tak uparcie przedstawiasz to w 99,9 max tandeta, szmira jakich malo...."takie cos" to sobie moze powiesic na lozkiem amerykanski kierowca ciezarowki (o ile ma lozko).........po 4....dobra stal i wyzazenie..........over...
spuud
pozdrawia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
teleskop
- Ponad rok temu
-
Sayoc Kali
- Ponad rok temu
-