Jak przytyć???!!!
Napisano Ponad rok temu
Może to byc masa tłuszczowa .
THX[/img]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest taka dieta, gdzie je sie duzo drobiu - kurczaki gotowane, kasza - a nie ziemniaki, itp. Widzialem to gdzies w ksiazkach nt. kulturystyki. Tam byl taki program, gdzie paker najpierw mial za cel zwiekszenie masy, a dopiero potem z tej masy mial rzezbic muskla.
Napisano Ponad rok temu
Normalne zalecane dawki to 2g na kg masy ciała, ale kulturyści potrafią brać sporo więcej... po co nikt nie wie bo i tak tego organizm nie przyjmuje- ale efekt placebo jest...
Napisano Ponad rok temu
Niby szkieletem nie jest, ale chcę trochę przytyć by przybrać na sile (po przytyciu będę chciał zrzucić wagę przez ciężkie treningi, masę zamienię na mięśnie). Nie wiem czy to dobry sposób na zwiększenie masy mięśniowej.
No raczej nie. Tluszczu nie zamienisz nigdy na miesnie.
Od razu wal i pakuj, bo bedziesz mial podwojna robote: spalanie tkanki tluszczowej i budowanie miesni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pisałem o białku...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To głupota żreć coś co i tak wys...dalisz...
Wydaje mi się, że mylnie interpretujesz moje wypowiedzi...
Nigdy nie wspominałem o steroidach, a cały czas mówię o suplementach- to tak w kwestii wyjaśnienia...
Istnieją naturalne metody zwiekszenia zapotrzebowania na białko, ale istnieja pewne (podałem) fizjologiczne granice przyswajalności...
Napisano Ponad rok temu
Prawda, nie wspomniałeś słowem o sterydach. Ale mówiłeś o kulturystach, a oni są z nimi nierozerwalnie związani, wrrr. Więc taki kulturysta przyswaja więcej białka niż zwykły, szary człowiek. Wcale nie je go za dużo. No chyba że bardzo lubi
Wiesz, na diecie to oni akurat znają się bardzo dobrze. Wielu słąwnych kulturystów którzy kończyli karierę zostawało dietetykami ( oczywiście jeśli wcześniej nie umierali idąc sobie przez miasto w upale i nagle łapiąc się z serce ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Link
- Ponad rok temu
-
supradyn
- Ponad rok temu
-
Najwiecej bialka
- Ponad rok temu
-
jak schudnac:)?
- Ponad rok temu
-
Konferencja dla trenerów
- Ponad rok temu
-
maszynka do rozciagania
- Ponad rok temu
-
Wspomaganie a egzaminy (kwestia odżywek).
- Ponad rok temu
-
Jaja
- Ponad rok temu
-
Laboratorium na stadionie (długie ale interesujące)
- Ponad rok temu
-
Jak długo żyją sportowcy?
- Ponad rok temu